spørsmål og svar

Forslag til julekalendergaver?

Mest sannsynlig skal jeg ha gavekalender i år, med rimelige gaver i selvfølgelig, ellers ville nok kalenderen bli svin dyr! Haha, men problemet er at jeg må hjelpe mamma på vei med nyttige ting hun kan kjøpe slik at jeg ikke bare får dill dall som støves bort. Jeg har fått skrevet opp noe, men gikk ganske fort tom for ideer..

Noen av dere som har noen tips til hva jeg kan fylle ut de 18 andre gavene med`? 

Evt vet om en annen type kalender utenom de vanlige til en grei pris som er verdt å satse på?

Tusen takk på forhånd for hjelpen <3

 
tryvann og glede

En dag med slalom på tryvann med min flotte veninne Ida, har virkelig toppet helgen! Ble veldig sliten men vi tok alikevel turen til elixia etterpå. Var gøy å få trent litt og førsteintrykket  av senteret var meget bra :)Så netopp på miss u ndcover 2 i kveld og elsker virkelig de filmene og sandra bullock ( eller hvordan det skrives...:p  

 )   

The written down answer

 

Det er så deilig med fredag og endelig helg! Jeg har også fått svart på de fleste av spørsmålene fra spørrerunden, er det noe mer du lurer på så bare kommenter i et random innlegg så svarer jeg på det i neste spørrerunde.

 

Spiller du håndball?

Nei, det gjør jeg ikke. De gangene jeg har spilt håndball er vel bare i gymmen..?

Hvilket cheerleadinglag gikk du på?

Jeg gikk først og fremst på OCT Galaxy Shine Elite, men også en liten periode på Viqueens Rush.Hvilke sporter/idretter/grener har du drevet med?

Jeg har drevet med basket, hip hop, cheerleading, ridning, ballett, freestyle disco jazz og treningstudio ved siden av noen av disse i tillegg gjennom tiden.

Trener du mye?

Gjennom livet har jeg trent en del ja, ikke pga treningen i seg selv, men morroa! Akkurat nå har jeg et lite opphold med trening da jeg har fått noen skader gjennom cheerleadingen, men skal snart begynne på studio igjen tenker jeg.  

Hva er det beste med cheerleading?

Det beste er vel samholdet i laget, spenningen ved å lære nye stunt og konkurransene!

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser ganske mange forskjellige blogger sånn av og til, ofte leser jeg blogger som har kommentert mine innlegg, men også randomme blogger som ligger ute på forsiden av blogg.no +voeblogg.no, maddeee.blogg.no, annais.blogg.no , mammantilmichelle.blogg.no, martheborge.blogg.no og ett par andre til fra topplisten og venners blogg.

Hvorfor blogger du?

«Det å blogge er blitt til en koselig hobby, der man kan være kreativ og samtidig minnes om fortiden.» står det skrevet på «om meg» øverst på bloggsiden min, og dette vel også den egentlig grunnen til min blogging.

3 ting du ikke kan leve uten

Menneskene rundt meg, mat&drikke og slikt og sist men ikke minst mobilen min!


Er du fornøyd med deg selv?

Ja, jeg vil vel si det..? Men alle har jo sine problemer og ønsker til seg selv og livet.

Hva liker du å se på tv?

Jeg ser ikke så mye på tv egentlig? Men ser på norske talenter og litt randomme programmer og filmer som går egentlig. (=

Din favorittmat?

Liker så mangt! Men kanskje fiskepudding m/poteter, grønnskaker og hvit saus? Eller taco? Eller kylling og ris? Hahaha, er ikke så kresen av meg.

Hvor liker du å handle klær?

Jeg liker å handle klær overalt, det er bare prisen som stopper meg?

Noe du er redd for?

Hmmm? SKREKKFILMER! Og ikke fan av insekter eller å bade i havet heller? Redd noen skal dra meg under vann som i en skrekkfilm eller bli spist opp av merkelige dyr i havet..hehe?

Er du gossip girl?

Nope, det vil jeg ikke si. Har jeg hemmeligheter så forblir de hemmelige!


Hva vil du bli når du blir stor?

Det aner jeg ikke? Er så mye å velge på! Men vurdert politi, helsevesenet, barnevernet eller rett og slett familierådgiver/psykolog/sosionom osv?

Om du kunne spist 1 pålegg resten av ditt liv hva ville du valgt?

Ouf, jeg aner ikke? Trenger litt variasjon, men måtte jeg velge så kanskje gulost m/paprika?

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits