hitsspørsmål og svar

08.12.2015 Five Things I Suck At

- Det første er at jeg suger på å passe på neglene mine. Jeg elsker å lakke negler og føle meg fin på hendene, men med en gang jeg blir stresset eller usikker på meg selv så blir det totalrenovering uten at jeg i det hele tatt får det med meg... Æsj..

- Jeg bryr meg altfor mye om hva andre tenker og føler. Vil hjelpe alle, og gjøre det jeg kan for at alle har det bra. Bekymrer meg for andres vegne for det minste ting, og er altfor omsorgsfull med en god dose medlidenhet. Det sier litt når du har fått kjeft fordi du må bli mer egoistisk HAHAHA x)

- Jeg glemmer ALLTID å lukke skapdører etter meg... Når jeg tar ut et glass av skapet, snur meg for å helle i melk i glasset eller hva jeg enn nå driver med, så har jeg såklart ubevisst en meget god evne til å smelle hodet i skapdøren etterpå.. #smertefullUvane

- Noe annet som jeg siter med er lystene... Lystene til å utforske og prøve ut alt! (Ikke misforstå meg nå da... ) Lære meg alt fra A-Å og det finnes ikke grenser! Altså... Ingen er super woman, men jeg må si jeg har slitt meg ut på å prøve x) Men lysten er der uansett hva jeg gjør, så kommer sikkert til å gå på en smell til snart.. Arg.. #BeinaNedPåJordenTakk!

- Push, push, push... Jeg elsker å pushe meg selv! Gjerne til den lille graden jeg har igjen av utmattelse tar kveletak på meg, og hoftene skriker av smerte. Haha! Altså, jeg tenker ikke over det en gang, jeg er visst altfor optimist til meg selv... Noe som ikke er sunt.. Huff..

Noen som kjenner seg igjen? ... 

17.10.2015 Autumn colors - Photo

 

 

03.02.2015 Video - The new beginning

Da er jeg endelig fullt og helt i gang med oppgaven min, noe som betyr så utrolig mye for meg hvis jeg får dette til! Det er ikke bare det at denne store vurderingen avgjør nesten hele norskkarakteren min (hvis jeg kommer så langt), men den symboliserer virkelig en ny start i livet mitt. En lysere fremtid, med studier og jobb. Noe av det jeg virkelig ønsker meg, og ikke bare være "sykmeldt" fra alle mulighetene der ute pga utmattelse og fysiske plager.

Men nå er jeg utrolig spendt på de neste dagene, blir som en liten unge haha! Pga en særoppgave. Ja.. Det høres litt sært ut å glede seg over det, men så absolutt ikke, haha! Lagde en video i dag jeg vil dere med dere, noe som jeg synes er super artig! Hope You Like It :D

23.01.2015 so Proud, So Excited

Denne dagen har jeg gledet meg til! Det er endelig helg, og jeg er tyve år så nuuu skal livet begynne! Og da jeg ikke skal begynne med særemne før i morgen, ja du leste riktig, skal prøve å fullføre norsken før sommeren.. Break A leg rnå jeg si til meg selv der! Bank I Bordet* Men God tid hadde jeg hvertfall til å fikse meg før jeg skal tusle ut nå snart.Har endelig begynt å få teken på denne makeup greia alle jentene skal være så flinke til, så PROUD!

21.09.2014 Did You Know This?
1. Jeg kunne hatt etternavnet "Bolle", hvis ikke generasjonen før meg byttet navn til det vi heter i dag. Haha! 

2. En dag når jeg var i barnehagen i en alder av 1,5-2 år klarte jeg å faceplante i en nedoverbakke når vi lekte pga mine for store sko... Har arr under nesen den dag i dag. Heh.. #Unik

3. Jeg har alltid vært en veldig aktiv person, noe som tilsier 7 år med ballett, kor, ett par forskjellige typer freestyle dansekurs, et hiphop kurs, etterfulgt av noen år med ridning, basket og tilslutt Cheerleading i tre glade år før jeg endte opp med hofteskadene mine og utmattelsen.

 

4. Jeg har aldri hatt lyst til å bli voksen, så bursdager har jeg aldri nytet fult ut.

5. Jeg elsker variasjon, da mener jeg variasjon i alt ellers kan jeg gå fort lei. Men er heldigvis veldig tålmodig så kan jobbe på tomgang. HAHA

6. I 8.klasse begynte jeg såvidt med litt maskara, og det var ikke før i 10.klasse jeg begynte med hverdags sminken.

7. Familien min eier to kaniner, Glittre og PeeWee.

8. Jeg liker meg best på høsten, da det er så fine farger og friskere luft.

9.  Det tar veldig lang tid før jeg får brunfarge, må helst til Afrika i to uker for å få en ordentlig farge.

10. Jeg er veldig nysgjerrig person, elsker å reise rundt og hadde jeg hatt penger ville jeg dratt jorden rundt! 

Forslag til julekalendergaver?

Mest sannsynlig skal jeg ha gavekalender i år, med rimelige gaver i selvfølgelig, ellers ville nok kalenderen bli svin dyr! Haha, men problemet er at jeg må hjelpe mamma på vei med nyttige ting hun kan kjøpe slik at jeg ikke bare får dill dall som støves bort. Jeg har fått skrevet opp noe, men gikk ganske fort tom for ideer..

Noen av dere som har noen tips til hva jeg kan fylle ut de 18 andre gavene med`? 

Evt vet om en annen type kalender utenom de vanlige til en grei pris som er verdt å satse på?

Tusen takk på forhånd for hjelpen <3

 
tryvann og glede

En dag med slalom på tryvann med min flotte veninne Ida, har virkelig toppet helgen! Ble veldig sliten men vi tok alikevel turen til elixia etterpå. Var gøy å få trent litt og førsteintrykket  av senteret var meget bra :)Så netopp på miss u ndcover 2 i kveld og elsker virkelig de filmene og sandra bullock ( eller hvordan det skrives...:p  

 )   

The written down answer

 

Det er så deilig med fredag og endelig helg! Jeg har også fått svart på de fleste av spørsmålene fra spørrerunden, er det noe mer du lurer på så bare kommenter i et random innlegg så svarer jeg på det i neste spørrerunde.

 

Spiller du håndball?

Nei, det gjør jeg ikke. De gangene jeg har spilt håndball er vel bare i gymmen..?

Hvilket cheerleadinglag gikk du på?

Jeg gikk først og fremst på OCT Galaxy Shine Elite, men også en liten periode på Viqueens Rush.Hvilke sporter/idretter/grener har du drevet med?

Jeg har drevet med basket, hip hop, cheerleading, ridning, ballett, freestyle disco jazz og treningstudio ved siden av noen av disse i tillegg gjennom tiden.

Trener du mye?

Gjennom livet har jeg trent en del ja, ikke pga treningen i seg selv, men morroa! Akkurat nå har jeg et lite opphold med trening da jeg har fått noen skader gjennom cheerleadingen, men skal snart begynne på studio igjen tenker jeg.  

Hva er det beste med cheerleading?

Det beste er vel samholdet i laget, spenningen ved å lære nye stunt og konkurransene!

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser ganske mange forskjellige blogger sånn av og til, ofte leser jeg blogger som har kommentert mine innlegg, men også randomme blogger som ligger ute på forsiden av blogg.no +voeblogg.no, maddeee.blogg.no, annais.blogg.no , mammantilmichelle.blogg.no, martheborge.blogg.no og ett par andre til fra topplisten og venners blogg.

Hvorfor blogger du?

«Det å blogge er blitt til en koselig hobby, der man kan være kreativ og samtidig minnes om fortiden.» står det skrevet på «om meg» øverst på bloggsiden min, og dette vel også den egentlig grunnen til min blogging.

3 ting du ikke kan leve uten

Menneskene rundt meg, mat&drikke og slikt og sist men ikke minst mobilen min!


Er du fornøyd med deg selv?

Ja, jeg vil vel si det..? Men alle har jo sine problemer og ønsker til seg selv og livet.

Hva liker du å se på tv?

Jeg ser ikke så mye på tv egentlig? Men ser på norske talenter og litt randomme programmer og filmer som går egentlig. (=

Din favorittmat?

Liker så mangt! Men kanskje fiskepudding m/poteter, grønnskaker og hvit saus? Eller taco? Eller kylling og ris? Hahaha, er ikke så kresen av meg.

Hvor liker du å handle klær?

Jeg liker å handle klær overalt, det er bare prisen som stopper meg?

Noe du er redd for?

Hmmm? SKREKKFILMER! Og ikke fan av insekter eller å bade i havet heller? Redd noen skal dra meg under vann som i en skrekkfilm eller bli spist opp av merkelige dyr i havet..hehe?

Er du gossip girl?

Nope, det vil jeg ikke si. Har jeg hemmeligheter så forblir de hemmelige!


Hva vil du bli når du blir stor?

Det aner jeg ikke? Er så mye å velge på! Men vurdert politi, helsevesenet, barnevernet eller rett og slett familierådgiver/psykolog/sosionom osv?

Om du kunne spist 1 pålegg resten av ditt liv hva ville du valgt?

Ouf, jeg aner ikke? Trenger litt variasjon, men måtte jeg velge så kanskje gulost m/paprika?

Design av:


  • INGVILD AASHEIM