hitsphoto

Photo : A little bit of Christmas

The Beauty Of The Forest - Photo

Forest Evening - Photos

- Fant ut at kameraet mitt ikke var så bra i kveldslyset - 


06.12.2015 Christmas Shopping

Lørdag var det tid for litt juleshopping. Dagene går jo så fort, og plutselig er julekvelden her! Så det var godt å komme litt i gang med innkjøp av gaver sammen med min flotte lillesøster, Sunniva. Snøen har enda ikke kommet hit til Oslo, men krysser fingrene for litt snø før jul! 

22.10.2015 Musical Mary Poppins

  

19.10.2015 who knows?

Da var mandagens flotte vær gått fra lyst til mørkt, og stjernehimmelen er nydelig i skrivende stund. Det er noe jeg liker best ved høsten, nemlig at nattehimmelen blir mer klar og fin. Ellers har dagen gått fort, og vært lite effektiv utenom tiden på jobb. Men i morgen er det en ny dag, og hvem vet hva dagen vil bringe?

24.06.2015 climber stairs

Energien er virkelig på god vei, og har toppfart mot det normale. Har følt meg mye mer energifull enn tidligere i de siste månedene, og i dag har jeg gjort MASSE. Har jo som sakt tidligere slitt med utmattelse og mye smerter. Men nå i det siste har jeg ikke behøvd å hvile like mye som før gjennom dagene. En utrolig befriende følelse! Hadde bare en times sovetid etter middag i dag, så dette går riktig vei.

Hatt en så flott dag i dag! Både vært sosial, effektiv i form av matlaging og husarbeid og ikke minst i full aktivitet. Min gode venninne Amanda er endelig tilbake i oslo, og dermed ble det en god gåtur ut i det fine været på oss. I tillegg har vi besøkt det lokale arrangamanget for st.hansaften, men det var en liten skuffelse at det ikke var tent noen bål. Uansett, så er tur i seg selv god når man er to! Tilslutt endte vi opp på verandaen med besøk av Linn og Suzan, to andre barndomsvenninner, og hadde det alle tiders!

Denne helgen skal vi alle på hyttetur også, så kjenner jeg gleder meg masse! #sommerferie!           

20.06.2015 Basketball

Fikk ikke publisert en update i går, da det ble veldig sent pga film med pappa og deretter skype. Noe som kan ta sin tid, haha. Gøy var det uansett. Sola skinner både i dag og i går. Noe som må nytes før det dårlige været som er meldt i morgen kommer. Hadde ett par veldig hyggelige timer med lillesøstera mi på basketballbanen i går, og ble såklart en liten tur innom butikken for en is i tillegg. Måtte nyte det fine været maksimalt! Etterhvert kom kompisen min, Simen, ned en tur, og gjett hvem som vant i 21? Joda... Det var såklart meg, yay! Dessverre ble jeg litt for ivrig og ba om en ny kamp. En kamp jeg artig nok tapte. Hadde visst glemt at man burde gi seg mens leken er god! Men tapte med ett poeng forresten, så må si jeg var stolt av meg selv uansett.

Er altfor lenge siden basketballene våres var på luftetur sist. Hadde helt glemt hvor gøy det egentlig er. Kanksje det blir en ny tur i dag?  Blir hvertfall spennede å se hva denne dagen bringer! Skal i hvertfall en tur innom banken i dag, og de resterende timer går til spontaniteten selv. Ønsker dere en fin dag videre!

       

18.06.2015 welcome summertime!

Nå går vi fra en vårlig update, og frem til summertime! Ja for som sakt før, its still life på denne bloggen! Skolen er endelig ferdig nå, og kan med glede si at både standpunktkarakter og eksamen er overstått! Noe jeg tvilte litt på om var mulig. Dessverre har jeg hatt en uke med mye kvalme og utmattelsen som kom for fullt i samme sleng den perioden og lå dermed rett ut i senga på den siste eksamenen min.. Heldigvis får jeg en ny sjanse til høsten. Så da mangler jeg bare muligheten for å lese på pensum i ferien.. For disse skolebøkene er både dyre og vansklige å få tak i til utlån.. Tydeligvis...

Siden sist har hverdagen bestått av en del skolearbeid med høringer og eksamener, grilling i frognerparken, møtt venner, nydelig vær og såklart solkos, is, vært barnevakt, festet, sommershow med gamle cheerleading klubben, ett par dater (blunk blunk*), sykdom inkl. tur hos legen, husarbeid, byturer, gravlunden med urnenedleggelse og pynting av graven... Filmkvelder, hundepass, cafebesøk og familiemiddager (egen familie og venninnes). Hatt det så fint, og er absolutt klar for en smertefri og sosial sommmerferie etter to år med uheldige sommerer. I dag har jeg også ringt rundt for å forhøre meg om jobbmuligheter til høsten, og er kjempe spendt på fremtiden. Alt kan skje!

25.05.2015 Photos - Its Still Life

Siden sist kan jeg fortelle dere som følger med på denne digitale minnesiden min at ting skjer enda, selvom det ikke myldrer av updates hver dag. Det har vært en periode nå med mye mer energi til venner og kos enn på lang tid. Og våren nytes fult ut! Har faktisk vært ute av huset nesten hver dag frem til forskjølelsen kom sist fredag. Da ble det litt mer soffa og tvkos, noe som også er godt av og til.

Jeg skulle gjerne delt en haug med kvalitetsbilder, men da jeg har en reserve mobil for tiden har ikke jeg hatt tilgang til kamera når jeg har vært på farten. Men noe har jeg såklart fått kloa i å knipse med min Huawei Y330, uten frontcam til og med haha!

26.04.2015 Our new baby

I dag har det vært vaffelsøndag med hele familien hos Pappa. Fant også tilfeldigvis min gamle og absolutt slitte russebukse fra i fjor i skapet mitt. Og måtte såklart prøve den på igjen, for fun! Etter operasjonen og med noen mnd rehab og hvile, begynte jeg igjen på vg3 atter en gang. Prøver virkelig å bestå så mye jeg klarer før jeg har brukt opp alle årene mine. Og nu er det norsk som er hovedfokuset! Dermed omgås jeg russ før, under og etter skoletid for tiden, noe som er ganske rart med tanke på at jeg er ferdig der selv.

Nå står øving til høring for tur.. Har vært så sliten de siste dagene så nå ligger jeg langt etter, typisk. Men slik skjer. Er hvertfall en flott dag i dag, og våres nye 3 mnd gamle hund spreller rundt som bare det, haha! Han er skikkelig bebbi. 

12.02.2015 PHOTO: Work it out

Hvis noen lurer på hva som skjer om dagene, så er det ikke noe mer spennede enn særemnet. Er så mye å sette seg inn i, lese og reflektere at alt blir nesten en hel sprengende bombe inni det slitne hodet mitt. Men jeg prøver så godt jeg kan, er visst ikke mer man kan gjøre. Heldigvis fikk jeg snakket med både lærer og rådgiver på skolen i dag, så ting kommer nok i mål tilslutt. Veldig hyggelig å møte noen venner på skolen i dag også, er jo så lenge siden sist! Dessverre kunne jeg ikke bli så lenge, da jeg ikke har følt meg så bra i det siste. Men det går opp og ned. Så jeg må jobbe på når jeg jobbe kan, haha! Ha en fin dag videre! (Cardigan fra H&M 399, salg 100 kr)

09.02.2015 Photo: Hard Day

Its been a hard day, but it`s a new day tomorrow

07.02.2015 Something in my bedroom... 

03.02.2015 Winter Photoshoot

04.01.2015 There's a Whole New World Out There

Jeg vil begynne med å ønske dere alle et GODT NYTT ÅR! Det føles veldig godt å komme inn i et nytt år nå, hvor man kan legge hele forje år bak seg og designe det nye året som man vil. Det som er spennende og ikke minst litt skummelt er jo at det man planlegger aldri blir helt etter punkt og prikke, men det betyr ikke at det ikke blir til noe bedre.

For å få mest ut av livet må vi bare ta noen sjanser og holde spiriten oppe rett og slett. Mine forsetter for i år er virkelig å komme i gang med livet igjen etter en lang tid med ro hjemme pga smerter og utmattelse. Jeg kan nesten ikke vente med å begynne med trening, studier, sosialt morro, jobbe, hybel og kunne unne med det lille ekstra som følge av egen økonomi. Jeg går inn i det nye året, klar for alle nye utfordringer og ikke minst klar for å kjenne at jeg lever! 

07.10.2014 Let It Snow, Let It Snow!

27.10.2014 Look At The Bright side!

20.10.2014 One Of The Last

Et barndomshjem er noe veldig verdifullt. Det ligger historie i veggene, møblene, omgivelsene og i bekken utenfor. Enten på godt eller vondt, men man har ett bånd til eiendommen på en eller annen måte uansett. I helgen besøkte vi jentene i familien det flotte barndomshjemmet til mamma, som er omringet av den vakre norske naturen. Selv har jeg viet mange timer og minner til dette stedet, og jeg har alltid følt meg varm om hjertet med tanke på ordet "Hedalen". Men nå er det på tide at nye eiere tar over, da ingen i familien kan ta over huset etter at mine besteforeldre gikk bort for flere år siden. Noe som er veldig trist, men slik er nå livet.

Minnene vil jeg nok alltid ha med meg, og jeg er takknemlig for alle familiesammenkomstene, tiden med besteforeldrene mine og roen fra landsbygda. Og bare naturen er jo en gave i seg selv å få være omringet av. Da huset ligger i sør-Aurdal kommune i Oppland fylke, er det absolutt noe helt annet enn det ellers travle bylivet her i oslo. Må innrømme at jeg nytt hver minutt jeg har tilbrakt i denne flotte bygda mens vi var her i helga, lillesøster, mamma og jeg. I tillegg var to av mine tanter også på besøk. Alltid koselig å se familien igjen. 

Live Your DreamAutumn photos
The proud big sister!

Må innrømme at når min lillesøster fikk kameraet mitt når vi gikk ut en liten tur i sta, var hun overraskende flink til å fotografere. Jeg husker typ 1 av 10 bilder ble gode for noen år tilbake når hun prøvde den ut, men nå så var så og si alle gode eller morsomme! Så da ble jeg nok en gang proud big sister! ^^My garden`s photoalbum

 


Life motivation love

One moment in time av Whitney HoustonMy Insta photo FebruarThe life in Sweden 12.08.2012

Livet i sverige, koselig og øde. Men nå er det ikke lenge til hverdagen begynner på ny, og har masse spennende i vente!

Kos med jentene på Aker brygge 07.07.2012

Jula er i gang!

Det er det plutselig blitt jul og julestemningen er heldigvis på plass i siste lita. Snart kommer bestemor til julemiddagen, og da er jula i gang! Ønsker dere alle en gledelig jul! <3
-Marry-

Th little things in life


Colbie Caillat - Brighter Than The Sun


-Marry-

Photos: You don`t uset them every they but...

Like It or Leave It - Aly and AJ


-Marry-

This Day Photo

 

Skyscraper - Demi Lovato (Boyce Avenue feat. Megan Nicole acoustic cover)

-Marry-

Arbeidernes dag-shoot-tøye-skrive

I dag er det 1.Mai også kalt arbeidernes dag. Men hva er egentlig dette?

Første mai er en gammel merkedag for alle verdens arbeidere. Arbeidere samler seg og demonsterer og setter fokus på viktige saker. I Norge går mange i tog med plakater og paroler og det holdes appeller og taler rundt på plasser og torg. Mest kjent som arbeidertorg er Youngstorget midt i Oslo. 1. mai er en offentlig høytidsdag i Norge, og har vært det siden 1947.(skrevet av fra http://www.aktivioslo.no/1mai.php)

Dermed flagger vi i dag!

Nå sitter jeg på rommet å tøyer, litt styrke og prøver å skrive litt i norsken til en sammenlikningsoppgave vi sannsynligvis har i morgen. Den siste tiden har alle lærnene plutselig finnet ut at de trengte flere vurdering på oss og dermed har vi en haug med arbeid forran oss. Timene suser forbi, og vi rekker ikke å forstå ett tema før vi går over på neste. Noe som er litt stressende, men da blir det bare mer jobbing hjemme...DESVERRE! -.-


BTW ny shorts som jeg fikk i posten i går, YaY! =)


-Marry-Sweet dreams!
"Tears in heaven" by Declan Galbraith

 

Prøven får gå som den går...Nå skal jeg koble av med en god bok og positive tanker om neste dag. Jeg skal stå opp tidlig, dusje, lage smoothie til frokost og når jeg sitter på skolen med tentamenen skal jeg tenke på hvor spennende det blir på photoshooten med jentene av den kjente fotografen Marcel Robert Leliënhof !

Take care, sweet dream to everyone!<3

-Marry-

 

Vårbilder; sommerens begynnelse!

I sverige var det allerede grønne sletter og sol. Jeg visste ikke om jeg skulle kalle det sommer eller vår, men deilig var det i hvertfall! Her er noen bilder jeg tok, hva synes du?
-Q: Hvilket var finest?

-Marry-

Design av:


  • INGVILD AASHEIM