hitsoutfits

14.09.2014 Norwegian Morning Outfit

Tross litt små sjuke som henger igjen og null bruk av selvbruningsprodukter ble det en liten shoot denne morgningen. I helgene klarer jeg ikke sove så mye lenger enn til klokken 09.00, så hvorfor ikke ta seg en lita tur ut da. ? Merkelig nok ser jeg unormalt hvit ut på bildene, men det beviser nok bare hvor typisk norsk jeg er. I tillegg fant jeg ut at speilrefleksen min ikke har autozoom så da ble det ikke like mange blinkskudd som jeg håpet på, haha. Typisk meg å ikke tenke på å sjekke om kameraet hadde denne funksjonen når jeg kjøpte det for fire år tilbake. Ikke det at jeg hadde noe erfaring med disse "avanserte" kameraene på den tiden heller haha. Så får vel skylde på det. Next time I know! 

My outdoor outfit

Denne kåpen kjøpte jeg i fjor på cubus, og gjorde virkelig et inntrykk på meg med en gang. Jeg synes den var supersøt, og jeg elsker den store og vide hetta . Den er ikke super varm, men på våren og høsten er den perfekt! Jeg har vel ikke stæsjet meg så mye opp i dag, men jeg har planlagt å prøve å teste ut kroppen i kveld med litt trening. Jeg har enda ikke fått et treningsprogram tilpasset skadene mine, men jeg orker rett og slett ikke vente mer, så det safeste er vel å teste ut litt svømming dog jeg egentlig ikke er så fan av det, haha! x)
My outfit Today

 
Body fra H&M, Bandana fra Europris, Bukse fra Nelly, Hettegenser fra H&M, kosesokker fra Cubus

How to look comfortable?

I dag kjører jeg på med en enkel outfit som er både avslappet og behaglig, en outfit som passer perfekt til en støl kropp fra gårsdagens treningsøkt, haha! Måtte foresten ha med min nydelige rosa mobil på bildene også, tihi. Ha en fin dag <3

 

 

incredible morning & the outfit

Morgenstund har gull i munn har jeg hørt, og merkelig nok våknet jeg klokken ni i dag morges. Når lørdagen kommer, pleier jeg å være flink til å sove til ihvertfall elve, men slik ble det ikke i dag. Med en kopp te og med det nyeste nummeret av cosmopolitan, haddde jeg en herlig morgning! Her min outfit for i dag, enkel og grei etter min mening. Skal nok ut i ettermiddag med noen gode venner, men dagen er vel egentlig ganske uklar, noe som er ganske deilig å slippe å stresse sånn, haha. Hvordan var din morgning?

Bloggurat.

 

My Sunday outfit


Genser fra Only, bukse fra H&M, Jakke fra Cubus

My saturday outfit wishMoutfit grimase


I dag har jeg ikke hatt tilgang på kamera, og måtte ta i bruk pc kameraet som er så utrolig bra. (bare tuller). Og for å forsikre dere om det en gang til, så er mange av innleggende bare for tull, noe dere kanskje ser på bildet over her. Haha. Dere er så herlige! Da blir det smoothie og kort styrketrening på meg i kveld, kos dere videre! <3

Tights: H&M Overdel: Amisu Svart topp: Lindex

 

- Hvor pleier dere å handle klær?

-Talex-

It was some clothes today too

Allerede oktober, tenkt det! Tiden bare flyr av sted, og dere har nok merket at det har blitt kaldere om dagen og mørket sniker seg tidligere på.  Kan nok si at det var litt for kladt å gå ute i bare genser, så får nok finne fram en god og deilig jakke til neste gang. Gjemt inni skapet vet jeg det finnes en varm og stor boblejakke fra i fjor, kansje litt ute av årets mote, men den blir nok brukt ute fremover alikevel, det er for å holde varmen vi bruker jakker, ikkesant?

Pixie Lott - Turn it Up


-Q: Pleier du å følge moten presist når du går ute blandt folk, eller følger du din egen smak og vilje?

 -Marry-

Outfit

Lørdagens outfit var slik:-Marry-

My Outfit

I dag skal mye skje og det blir nok en lang kveld. Vi skal ordne til gatefesten som vi har hvert år med boretslaget vårt. Det har alltid vært utrolig koselig med mange naboer, venner og folk. så jeg gleder meg til i kveld. Får nok tatt noen bilder, men som jeg savner det gode kameraet mitt. Det er så typpisk å glemme det igjen på hytta nå som man trenger det. Jaja. Nå tenkte jeg å sette i gang med litt cupcakes baking. Myser litt mot sola på bildet der ja, haha. Men kos dere masse, så snakkes vi senere.

 Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love SongShorts fra H&M og t-skjorte fra Cubus

-Marry-

Videoblogg-Innkjøp og storrydding

 De siste to dagene har bestått av rydding, rydding og atter rydding...sånn ca da i hvertfall. Nå er det ikke lenge til skolestart igjen, og på rommet mitt måtte jeg ta i ett tak. Alle gamle skriv, papirer, blader, bøker, filmer, klær, ting og tang måtte sorteres etter behov som i skal ha, gi bort og kaste bunken. Det tok to dager, for rommet mitt er ikke akkuratt lite heller, men nå er det gjort. Noe som er utrolig deilig! På tirsdag var jeg ute på shoppingtur og endelig fikk jeg fikset en video av innkjøpene mine. Beklager for dårlig kvalitet på videoen, men speilreflekskameraet med HD-video er desverre i sverige på hytta...Desverre... Jaja, sånt kan skje. Håper dere syntes den ble bra! <3

 -Q: Hva synes du om innkjøpene mine?

-Marry-

 

 

snart min!

For noen dager siden fikk jeg endelig bestilt meg en ny høst- og vinter jakke, en parkasmodell fra Ellos.

 

-Q: Hva synes dere?-Marry-Outfits dobbel

Dette er ikke værst, jeg klarte å redigere ett outfit bilde på photoshop, yey!-Marry-

Design av:


  • INGVILD AASHEIM