hitsMåndens blogger

De Utrolige Oktober jentene!

Som jeg nevnte tidligere i dag har jeg fått inn mange påmeldte bloggere som jeg har tatt meg tid til å lese nøye gjennom. Jeg synes det er så gøy å lese andre blogger enn bare topplisten, og har fått meg en fin vane å lese de bloggene som kommenterer mine innlegg, noe jeg synes er koselig og spennede. Ihvertfall så har jeg kåret hele fire blogger fordelt i forskjellige kategorier, men dette var absolutt ikke en lett jobb... Men de jeg har kåret synes jeg virkelig fortjener sin tittel! Jeg håper at de som prøvde seg denne gangen vil melde seg på i neste runde, da jeg gjerne vil kåre flere som virkelig fortjener ett innlegg for sin gode jobb! Jeg ønsker dere alle en flott dag, og ta gjerne en titt innom disse bloggene! <3

Sofie Engevik Andriansen - http://sofieengevik.blogg.no/

Denne jenta er 14 år og tar virkelig flotte bilder av egne outfits, naturen og opplevelser. Hun kommer fra en bygda Os rett ved Bergen, og blogger om sin hverdag med nydelige bilder og av og til noen flotte videoer også. Jeg synes hun absolutt har kommet seg langt til å være en nykommer på blogg.no da hun startet opp senest i september i år! WOW! Ta gjerne en tur innom bloggen hennes ^^


Kaisa Elise Børseth - http://kaisaeb.blogg.no/

Så har vi flotte Kaisa da... Hun blogger hver dag og opptil flere ganger om dagen også! Hun har også alltid noen nydelige outfits på lur. Selv er hun 19 år og blogger om hverdagslivet, mote, tips, inspirasjon og ja rett og slett det aller meste. Hun knipser flotte bilder gjennom bloggen og man får et hyggelig innblikk i hennes hverdag. Er absolutt verdt en tur innom!


Ida Hidle - http://idahidle.blogg.no/

 

Ida er en gladjente på 19 år, fra Stokke i vestfold. Hun blogger godt om sitt år med backpacker/ekstremsport på Elverum folkehøyskole. Her vil du finne flotte bilder og ikke minst en blogg som oser av inspirasjon til livet! En sosial og flott jente med masse humor på lur! Ikke gå glipp av denne bloggen! ^^

http://bbbirte.blogg.no/

Dette er bloggen til en jente på 12 år, som har en kjempefin og enkel blogg. Denne jenta har supersøte outfitsbilder av seg selv og knipser også andre flotte bilder! Denne bloggen kan by på inspirasjon og tips. Hun har ikke skrevet så mye om seg selv enda, men man får alikevel et godt inntrykk gjennom alle de flotte bildene man finner her! Ta gjerne en titt innom bloggen ^^BLI månedens blogger!

Hei igjen mine flotte lesere! ^^ Nå har jeg kommet frem til at jeg skal fortsette med månedens blogger som jeg for en uforklarlig grunn glemte helt bort i 2011, haha! Jeg har fulgt med på noen av mine leseres blogger, men tenker at andre som ikke har kommentert innleggene mine også skal få være med i konkurransen. Det som skjer er at jeg leser alle bloggene som blir kommentert i dette innlegget og plukker ut en for denne måneden som jeg kommer til å skrive et innlegg om på min blogg og anbefalle.

For å bli månedens blogger må du:

- Like min facebook side HER

- Legge igjen en kommentar med at du har likt (så sjekker jeg opp) og ikke minst legge til din blogg eller en annen du synes fortjener å bli månedens blogger under dette innlegget

 

Så kommer jeg en tur innom bloggen og leser alt som har blitt skrevet denne måneden og gir beskjed når kåringen er klar!

Tvi tvi ♥
Måndens blogger!

Jeg har begynnt med måndens blogger/blogg, der jeg hver måned velger ut en blogger som jeg synes fortjener denne tittelen. Denne måndenen er det http://maddeee.blogg.no/ som skal bli hedret.Jenta bak bloggen heter Madelein og er ei 15 år gammel jente fra Aurskog-Høland i Norge.

 

Madelein er ei jente som gir inspirasjon, glede, kunnskaper og ei så herlig jente må du lete lenge etter. Den dagen jeg kom over bloggen hennes var det ikke bare å skrolle gjennom, jeg ble rett og slett sittende å lese gjennom hvert innlegg. Hun skriver veldig godt, og har en fin og gjevn variasjon i innleggene sine som gjør at det alltid er noe å se frem til når du skriver inn bloggadressen og klikker "enter".  Det overrasker meg at hun ikke er på topplisten, det er nok der hun hører hjemme. Lykke til videre med bloggen din Madelein, du er super! ;)

Har du ikke vært innom den søte bloggen hennes enda? Da anbefalles du en titt --> http://maddeee.blogg.no/ 

-Marry-


 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM