hitsnovember 2011

motivasjonsfilmer

Har begynt å blogge litt mindre for tiden, men innlegg kommer fremover uansett! Her er litt oppdateringer:

x- Laget jobber fremover mot NM, så som vi bare skal være tilskuere på Eiker Upen. Hele gjengen reiser nok ned til showet så Eiker får vi nok med oss forde!

x - Ellers skal en av mine nye skolevenninner også begynne på laget, så det blir spennende!

x - Mitt rom er snart ferdig ommøblert, og utrolig godt å få en forandring, anbefalles til alle!

Det er viktig å finne en motivasjon i hverdagen, for treningen er det supert å finne videoer! Her er noen filmer fra cheerleadere i USA

  -marry-

galaxy i musikkvideo

En ny musikkvideo er ute og her er også OCT Galaxy senior elite også med! Q: Hva synes du om videoen og ikke minst låta?

Dizzet Feat Kaliber 47 og DizneyKillah - Leketøy

-Marry-

 

Ny forandring og ny feeling!

Nytt rom, og en ny feeling. Endelig! I dag har jeg vært å handlet litt på IKEA med min mor og søster. Selv elsker jeg å bruke kreativiteten min som nå vendes mot rommet. Jeg skal ommøblere på rommet og gjøre rommet litt  mer personlig enn det har vært. Det blir deilig med en forandring. Har jobbet med dette i flere timer i dag, så regner med at det blir ferdig i morgen, i værste fall om noen dager. Håper jeg i hvertfall!. Litt innkjøp fra i lørdagens IKEA tur i bilde fikk jeg også snekret sammen, flink jeg er azz!  Haha, Sweet dreams alle sammen! <3

Michael Bublé - "Everything"ONLY shopper!

Da var enda en uke overstått og etter skolen tok Linn Marie og jeg en tur innom oslos koselige gate Karl johan. Jeg hadde ett gavekort fra ONLy som jeg endelig fikk brukt, men kunne ikke dy oss med noen turer innom andre butikker i samme slengen. Mitt innkjøp i sta var en deilig stardust genser fra ONLY til 199.95 kr. Er utrolig fornøyd med den! Ellers er virkelig skoene fra bikbok verdt en titt, kjempefine! (:

 


-Marry-

Dagens musikkvideo!

Jeg kan ikke si annet enn at jeg digger denne låta fra Avril Lavinge! Hørte den først på radio ved en tilfeldighet, og nå har øynene mine for Avril åpnet seg, og hun er kort sakt rå!. -Q: Hva synes du om låta?

-Marry-

 

GONE

I sommerferien da tiden sto stille fant jeg frem en bok min eldre bror fikk i fjor til jul av våres bokglade tante. Jeg hadde aldri hørt om serien før, men etter å ha lest en side var jeg allerede helt slukt av boken.GONE-forsvunnet er bok nr 1 og kom ut i 2008. I går lånte jeg bok nr 2 av en venninne så da er det bare å kaste seg over denne også. Vil anbefalle serien sterkt for de som ikke liker å lese til vanlig, og søte lesehester der ute som liker lettleste fantasy bøker med en teskjed kjærlighet og 100 dl spenning! -Q: Lest serien, hva synes du?


-Marry-

Hjelp om du kan!

Den 23.oktober skjedde det ett kraftig jordskjelv i sør-østlige Tyrkia. Styrken på skjelvet skal ha vært rundt 7,2 av 10, noe som har vært det kraftigste skjelvet på hele ti år. Det var mange som omkom da flere hus også raste sammen. En nær venn av meg har hele livet hatt tilknytning til dette landet. Familie og venner bor der. Heldigvis merket ikke de noe til dette skjelvet, men tusener av andre mennesker merket dette med sitt egent liv. Hun og noen andre har startet en liten organisasjon der de samler inn klær, sko, tepper osv.. som blir vidresendt til trengende mennesker der borte. for i det siste har det vært ganske så kaldt, og flere bor i telt ute på gaten. Det er så lett for oss her hjemme og vi må huske å ikke glemme verden utenfor grensen av Norge. Om man kan, så hjelp gjerne! Jeg har funnet en hel masse med klær fordelt på to poser som jeg ga bort, og jeg håper flere også i denne saken og andre er villige til å gi litt av det vi har for å gjøre hverdagen til andre bedre.-Marry-

Design av:


  • INGVILD AASHEIM