hitsoktober 2012

Finpuss før generalprøven

Nå er det ikke mange minuttene før jeg reiser til Frydenberghallen for å gjøre den siste treningsinnsatsen før generalprøven med stort publikum klokken 15:00! Iiik, som jeg gleder meg til Paris nå, er bare 6 dager igjen til vi står på matta med full styling og show! Er kjempestøl fra gårsdagens fire timer lange treningsøkt, så håper jeg klarer å yte maksimalt på generalprøven etterpå. Blir gøy å traske rundt i det nye warmup-settet til laget, drakt og sløyfe for første gang. Proud to be, OCT, Proud to be, GALAXY! <3

 

Fest og trening

På onsdag var jeg på jobbintervju, etterfulgt av vors og revyfest med tema. Vi skulle være superhelt eller superskurk, så fant heldivis et passende antrekk i siste liten. Var på det beste vorset på "kost og mask", og festen på Revolver var også bra. Kan si det har vært litt ensformig hverdag med bare skole og trening i det siste, så var godt med en variajson med de flotte Nissen folka! (=

Dagen etter var det rett på skolen og fullt kjør på trening igjen. Klarte å få et slag på nesa og i ansiktet på Gs-treningen som førte til litt svimmelhet på treningen med laget etterpå. Men gikk fint, og vi fikk kjørt veldig mye alikevel. I dag er det siste hardtrening før generalprøve i morgen, og jeg er sykt spendt på hvordan det nye overtrekksettet vårt ser ut som vi får på trening i dag. IIIK! Klippet foresten håret i går, ble sånn passe fornøyd, men det får gå. Etter treningen i dag har værdens beste jente bursdagsfest, nemlig Nina! Gleder meg! <3


 

revybillett og gs

I dag startet billettsalget for 2.revyfest for Nissen vgs, noe jeg skal få med meg, så endte opp i køen med alle de andre. Var bare 200 billetter, så deilig å ha sikret seg en plass til neste uke. Ouf, kommer ikke hjem før ca fem tiden nesten hver dag fra skolen, og ofte har jeg treninger også så får bare en times tid hjemme. Slik blir det i dag også, men ingen sure miner, nå er det ikke lenge til laget reiser til Paris, så dermed er det bare jobbe enda hardere enn før! Jeg er med i en GS også, så i dag er det bare ekstratrening for å få øvd inn elementer til showet vårt.Have fun, you only live ones!

I de ti siste dagene har jeg vært litt smådårlig av og på desverre, men utenom det har mye morro skjedd! Det har vært filmkveld med jentene på Frogner, overnattinger, smakt på hvitløksnegler faktisk, møtt venner, dratt på trening, skolen, ett par prøver, linsekontroll, super koselig date, klassebildet og hatt Sara på besøk fra i går til i dag. Kjempekoselig, og vi fikk også laget en film av vår lille tur ute i går kveld. Da jeg fikk besøk fra Drøbak kunne jeg ikke dra på festen hos Lina desverre, så vi vi lagde vår egen lille fest her hjemme, med sprell ute og kakaokos med norske talenter. Etter skoletid i går fikk vi kjøpt jakken jeg har ønsket meg, gleder meg til å bruke den fremover!

shopping med usle penger

Som det regner for tia, ikke mulig å ikke legge merke til at høsten har kommet. Men uansett så tok jeg meg en tur til Gina igjen, der vi fortsatte på musikkprosjektet og kom mye lenger. Sangen er nesten ferdig skrevet allerde, så da blir det mindre å gjøre for Gina på skolen. Thats niceeee! Etter noen koselige timer, litt musikk og taco, dro jeg hjem for å hente noen saker før jeg dro ut i regnet igjen. Denne gangen skulle jeg møte Kine for en tur til Storo handlesenteret. På veien til t-banen møtte jeg bare 6 gamle klassekamerater og venniner fra barneskolen. Noe som er unormalt mangeeee.

I kassa på apoteket klarte jeg å gjøre noe komisk atter en gang. Kine lå ihvertfall nesten på bakken av latter etterpå, haha! Skulle betale 162 kr for noen hudpleieprodukter, men var litt sliten, så jeg tenke rett og slett at det var 137 kassadamen sa. Det var derfor jeg fant frem med mitt beste smil 150 kr, og sto der å smilte høflig for å vente på vekslepengene mine. Ikke rart hun sto der å stirret meg i øya en god tid, før hun spurte om jeg hadde 12 kr ekstra. Da jeg leitet gjennom myntene mine hadde jeg bare en ti-kroning, og sa smilene nei, for akkuratt 12 hadde jeg ikke. Da så hun rart på meg, og jeg smilte høflig som om ingenting var galt. Hahahaha, da innså jeg etter noen minutter at hei, jeg skal betale 12 kr til, ikke at hun trengte 12 kr i veksel fordi jeg ga henne for stor seddel. 162 kr. ikke 132, ahaaa! Hahaha, vi fikk oss alle tre en god latter etter dette. Men til en annen sak, gjett hva jeg ønsker meg? Jakken jeg har på meg på fjortisbildet under, er så lik min drømme penjakke at det ikke er til å tro. Og her var den, på Cubus for 799 kr. Da er det bare å krysse fingre for en tidlig julegave!

The wonderful day

Nå har det vært nesten en måned siden jeg møtte min bestevenninne, Gina. Det har vært så koselig, og kan ikke beskrive med ord hvor mye du betyr for meg etter nesten 16 år sammen. Det ble i hvertfall en lang gåtur på oss begge, med ivrige og nydligste hunden, woodie. Masse som har skjedd etter en måned og skravla gikk som vanlig, vi begynte også å komponere en sang siden Gina har musikk som valgfag, og har et prosjekt pågående. Kjempelenge sia vi lekte popstjerner og lagde melodi grand prix låter altså, herlige minner! Det ble litt av den samme følelsen, kjempe artig!  Bare at denne gangen er det seriøse greier som vi skal jobbe på mer i morgen etter zumbatimen min med Siri. Kan ikke legge sjul på at Gina er to ting, råkul og kjempe søt!

Da gjør vi oss klar for BVEN

Da gjør jeg meg klar til å møte min etterlengtede bestevenninne, Gina! Hun passer også på en nydelig hund, vi skal dulle masse med,Tihi. Kan nesten ikke vente med å komme meg ut av døre, gleder meg til mange flotte timer!

Haha, se så missundelig jeg var på best friend i går kveld, mongobildet da men, haha...<3

At Sara`s house

Etter lørdagens vareopptelling, tok jeg meg turen til Drøbak for å besøke Sara. Noe jeg ikke var forberedt på var hvor kaldt det plutselig var blitt, så hadde ikke noe annet valg enn å ta på hetta og gå som den gangstarn på halveien for å møte Sara etter en lang busstur. Ikke rart jeg er blitt litt små forsjølet nå, huff, ikkje brååå! Da vi kom fram til Saras hus, var det rett på med kosejakka og tøfler på oss begge. Det var som vanlig kjempe koselig å denge seg med godjenta si, men mobilkameraet var merkelignok til stedet til enhver tid, for en stalker...

 

Vareopptelling

På søndag samlet nesten hele laget seg på Coop Prix, Skøyenåsen. Vi skulle ha vareopptelling, for å samle opp penger til neste måneds reise til Paris, der vi skal konkurrere i European Open. Vi jobbet fra klokken 09.00 til 15.00, og så mange post it lapper vi brukte har jeg aldri forestillt meg at jeg skulle bruke i løpet av et år engang. Hver enkel type vare skulle både ha en lapp med antall varer fra hylla og i tilegg på selve varer når vi skulle registrere den i kassa. Ble en del å plukke opp når vi var ferdig for å si det sånn. Vareopptelling er jo ikke bare en jobb, da vi delte oss inn i grupper kunne det ikke bli kjedelig.Design av:


  • INGVILD AASHEIM