oktober 2011

Its never too late to give it a change!

Sorry for dårlig blogging, men siden det er så sent nå så slenger jeg bare inn en video. Denne videoen inpirerte meg til å begynne med cheerleading, og jeg liker rett og slett denne videon kjempe godt! Ta deg noen minutters pause å nyt showet!

-Like?

The sweety Tiger got some goodie at the morning!

Fra fredagen til lørdagen har jeg vært hos min gode venninne Linn Tiger, som bor langt utpå "lændet" eller Skedsmokorset om det passer bedre. Digger rommet til Linn, fy søren så koselig! Jeg måtte jo bli over natten ettersom dette rommet var så fantastisk! Haha, det ble tatt igjen mye snakking ettersom vi ikke møtes så ofte desverre, masse GODIS, vi filmet også inn en video som kommer senere når Tigern har lastet den opp på pcen sin, tur i mørket med hunden Balder og baking ikke minst! Vi har bakt en hel masse, som oreokake, gelè, bløtkake, cupcakes og... Det var vel det..? Vi fikk en utrolig koselig start på dagen da Linns søte mor vekket oss med jordbær toppet med krem. Mmmm, digg! <3

Good Life - OneRepublic (Alex Goot & Megan Nicole cover)
-Q: Hvordan var din lørdagsmorgning?

-Marry-

Ei lita jente som fotograf er suksess!

En arbeidsdag i barnehagen er alltid koselig, og det var her jeg jobbet i dag under Operasjon Dagsværk. Det ble både tur i skogen, sang, masse lek og ..vasking.. haha, det siste var jo ikke så morsomt som det andre, men slikt må jo gjøres uansett. Reint ble det i hvertfall, det er det ikke tvil om! Derimot ble ikke mobil min helt ren,  ettersom ei søt lita jente fikk gleden av å ta litt bilder med den på turen. Det var ikke noe galt i det, tvert om. Så lykkelig hun ble av å holde den, gjorde meg enda gladere! Men desverre mistet hun den i gjørma og mobilen min ble litt"lei seg"  som hun sa så fint. Men den overlevde som alltid, og hun var jo så søt som fotograf så æren for dagens bilder går til henne. (Legger ikke ut bilder av disse barna ettersom jeg ikke har fått snakket med foreldre om tilatelse, bare så det er nevnt.)

-Q: Jobbet på OD i dag, hvordan gikk det i såfall? (:

-Marry-

Amanda Panda took the day

I dag var det matteprøve, gymtime og labbtime på skolen, ellers har det regnet en hel masse i dag. Min kjære venninne Amanda har både vært med på brødhandling, leiing av tre filmer på biblioteket og masse annet utrover kvelden. Vi så blandt annet på "Remember me", en utrolig fin og trist film. Derpå dro vi på IKEA. Kjempelenge siden sist, var der vel i fjor en gang eller noe sist gang... x) Jaja, i morgen er det OD-dag. Skal jobbe i en barnehage, noe som blir utrolig koselig!

-Q: Skal du jobbe på OD-dagen?-Marry-

Photos: You don`t uset them every they but...

Like It or Leave It - Aly and AJ


-Marry-

Live your life in the best way you can


Forje video var virkelig av dårlig kvalitet, beklager masse for dette. Videblogger blir det nok flere av fremover, men da med bedre kvalitet selvfølgelig. Fikk så utrolig mange spørsmål til spørsmålsrunde så jeg tenke å kansje spille inn en ny video, og dermed svare på noen flere spørsmål. På onsdag har jeg en "ond" plan om å dra på turn trening igjen, noe som er lenge siden pga sykdom som har gjort at jeg ikke har trent noe særlig. I det siste har jeg kommet tilbake og jobber meg tilbake i form. Skal prøve å trene på fullt fremover, men det er viktig å prioritere skole i først rekke om det er nødvendig. Den fellen skal jeg ikke gå i enda en gang, jeg så og si slet meg ut når jeg gikk på basketen. Det er ett tips til alle der ute uansett idrett eller hobby. Det kan føles viktigere det som skjer her og nå, men det viktigste er tross alt fremtiden! Trening er viktig, men utdanning og jobb er viktigere. Smile my sunshine and live your life in the best way you can! Det er bare å slappe av, gjøre sitt beste, å se lyst på livet og ikke minst utfordringene som møter deg!<3-Marry-

Lurt av bussen!

Helgen har gått så utrolig fort at jeg ikke har fått gjort alt det som skulle gjøres, så nå sitter jeg med matteboka og prøver å få unna litt arbeid. I dag ble det frokostkos med frustrert fruer, etterfulgt av frivillig trening med noen jenter fra laget der vi øvde litt mer på stunt, hopp og flikk flakk, kjempe koselig!  Måtte vente en halvtime på bussen for å komme meg hjem igjen, fordi jeg ble lurt av den første bussen som kom. Det sto 76 helsfyr isteden for 76 Hauketo som jeg skulle ta. Så da ventet jeg på neste buss ettersom jeg ikke rakk å innse at de bare hadde glemt å endre skriften etter at den hadde snudd før den kjørte videre. Utrolig smart.! Trøstet meg med en tur innom Narvesen for å kjøpe meg ett "mag" blad. Etter en lang dag var det deilig å komme hjem til varm hyrdepai på middagsbordet.

-Q: Hva har du gjort i dag?

-Marry-

Can`t get enought pic!

Jeg tenker tilbake på år som er gått, har bilder i farger og bilder i grått. Livet er verdigfullt, vi smiler og ler. Er alltid glad når i kameraet ser!


speilrefleks Pentax K-x 18-55mm  - kjøpt på Japan photo i fjor  ... Les mer her

Digitalt kamera HP Photosmart R742 - kjøpt for mange år siden på Lefdal? les mer her

Ellers har jeg mobilkamera med meg hele tiden Sony Ericson w995 les mer her

 

- Q: Hvordan kamera har du?

-Marry-

spørsmålsrunde videoblogg

Fikk laget en videoblogg av spørsmålsrunden, og håper dere ikke synes den er for kjedelig da folkens! Hahhaa, speilrefleksen min gikk tom for strøm så da ble det mitt gamle kamera som filmet i steden, dermed ble det litt dårligere kvalitet, men bedre lykke neste gang.

 

-Q: Like?

-Marry-

Heiagjengen på plass!

I dag begynte en ny nettserie på TV2 av Norges beste blandede cheerleadinglag, Viqueens Force. I serien følger du laget på deres vei mot NM 2011. Laget, som trener flere ganger i uka året rundt, har aldri tatt noe annet enn gull i et norgesmesterskap. Men det skjer vel så mye utenfor matta, og seerne får også ta del i all den ikke-sportslige dramatikken. 

Det kommer en ny episode hver tirsdag så da er det bare å følge med for de som vil! Jeg har ennå ikke sett den, så tenkte å ta å sette meg ordenltig til rette å se den nå, om du også vil se så klikk deg inn -> HER!

  

 

-Q: Interessert i cheerleading og/eller vil du følge Viqueens på tv?

-Marry-

We love Chloè!

Vi  gjorde i stand topper med "I <3 Chloè" på for å vise at vi satt pris på henne i går på mandagens treningsøkt. Vi fikk også vite at Marte fra Charmers skal trene oss noen mandager fremover, og en annen trener enten torsdager eller fredager i tillegg. Selve treningsøkten med Marte i går var veldig lærerik, men ettersom dette var den første og tyngste økten på lenge så var jeg ganske så utslitt på vei hjem. Kansje derfor jeg klarte å forsove meg i dag også, det endte med at læreren ringte meg for å få meg på skolen, haha, flaut...
-Q: Har du fått noen uventede samtaler fra lærer før?

-Marry-

Vi protesterer!

Snart er det trening igjen, men hva som skjer i dag er jeg usikker på ettersom styret har tatt fra oss treneren våres så da blir det vikarer fremover... Hva som skjer videre er usikkert men mye tull er skapt og nytt show til Eiker må i såfall læres... Om det går på så kort tid..? Men vi i laget står sammen, og vi skal få dette til, vi gir oss ikke når det gjelder denne saken, tilbake med trenær`n! <3 

 

-Marry-

Spørsmålsrunde og lese din blogg?

Hei hei lesere! Noen har spurt om jeg kunne ha en spørsmålsrunde siden jeg aldri har hatt det før, og det kan da ikke være umulig å fikse? Siden det er søndag og jeg har god tid så leser jeg gjerne litt inne på bloggen din også. Nyskjerrig som jeg er, haha. Bare send spørsmål i vei, så svarer jeg i en video. Må bli flinkere til videoblogger azz. vi preikas!

-Marry-

 

Brun og blid!

Fargen min må jeg jobbe for for den kommer desverre veldig tregt, men skal ikke klage det finnes jo en fordel også. Det blir lettere å få i seg D.vitaminer resten av året i det minste. Siden jeg ikke har vært i varmere støk dette året er det forståelig at brunfargen min ikke er slik jeg ønsker og dermed var det deilig å ha vært innom Brun og Blid Solstudio tidligere i dag. Jeg følte meg litt mer brun og blid da jeg tuslet ut døren på vei hjem.

 

- Får du lett farge?

-Marry-

You gave us something special!

Tenk deg et menneske som tar vare på alle rundt seg, smiler og trøster. En hel masse av lærdom! En person med ett stort hjerte og gode ord. Du blir inspirert og ønsker virkelig å gi alt, du er glad. Dette menneske som gir deg denne motivasjonen, denne troen og denne gleden kan være hvem som helst. I mitt tilfelle var dette våres trener, våres venn og våres ekstra mor. Hun kunne ikke gjort en bedre jobb for oss, med oss og til og med på sidelinjen. Nå blir alt forandret, Chloè, våres kjære trener går av og inn kommer en ny, vi vet ikke hvem eller når, men alt skal nok ordne seg. Chloè er hjertet i klubben og vil alltid ha en plass hos oss. Det var dermed en ekstrem trist slutt på treningen på torsdag, men vi skal samles igjen i morgen på peppes og storkose oss! <3

 

-Marry-

Proud to be!


 

 

Vi har stått sammen i gode og tyngre tider

støttet hverandre til det ytterste

vi har smilt, sammarbeidet, satset og grått

sammen

Vi har delt gleder, en tro, skapt minner

ett team med ett hjerte, en sjel

fight to the finish

sammen kommer vi langt

vi gir alt

Proud to be Galaxy!

<3

-Marry-

Videoblogg - Irriterende radio

I dag var det tidlig opp og bort til Hellerud for ett møte, etterfulgt av en norskøkt på Nissen. Men raskt fikk vi dra hjem alle sammen igjen, noe som de fleste skoler gjorde rundt om i Oslo. Skolene ble stengt grunnet noen brannslukningsapparater... Haha.Det er jo deilig med litt ekstra fri så skal ikke klage, mere info finner du på NRK sine sider -> http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7833020. En liten videoblogg ble det da jeg fikk ekstra med tid før trening i ettermiddag, satt og lo når jeg redigerte videoen, å være klein funker fint for meg tydeligvis!

 

 

-Marry-

Last shopping Tour

Det ble en koselig tur ut med Elisa litt utover kvelden der jeg også kom over ett par saker for å muntre opp klesskapet mitt og stay hot when the cold take over the country.

 


ICE Vintersko fra Økonomisko - 799 kr


Jersey Fancy Topp fra H&M - 99 kr satt ned til 30 kr


Strikk Basic fra H&M - 149 kr satt ned til 75 kr


Strikk Basic fra H&M - 149 kr

Pierre Robert Sport Top - satt ned til 99 kr


Leggings turkis og svart fra La Mote - satt ned til 10 kr-Q: Gjort noe innkjøp i det siste?

-Marry-

Photos In The Daily Life

Skoledagen gikk fort og nå er det allerede kvelden. Nå sitter jeg å koser meg med enda en episode av sex & the City og har en varm kopp te ved siden av meg, er ikke det deilig så vet ikke jeg! Det ble en tur innom Waynes Cofee med Mikaela og Amanda etter skolen noe som var avslappende der vi satt med varm sjokolade.
- Q: Hvordan har din dag vært?

-Marry-

This Day Photo

 

Skyscraper - Demi Lovato (Boyce Avenue feat. Megan Nicole acoustic cover)

-Marry-

Strange sickdom are spread!

The News for today... A very strange sickdom are know spread out in Oslo, we have already one attaced girl and the experts are working to find the source for this virus who did hair red. Okei... Først og fremst var dette bare falsk alarm og utrolig teit, hahaha. Jeg har nemlig fått en merkelig rød stripe i håret som ikke var planlagdt i det hele tatt, og jeg ler enda av måten den havnet der.  Da var da altså en som skulle farge håret sitt, mens jeg som vanlig bablet i vei om alt og ingenting. Plutselig var jeg random nok til å ta i mot ett tilbud om å få en stripe i håret sånn som vi alle små barn før bare måtte ha for noen år tilbake, gode tider!

Ellers har det blitt ett påfyll av ansiktmasker, og min kjære mamma kom hjem i går med en ny sesong av Sex & the City! Ny dose med love til meg, YaY! <3
-Q: Dilla på noen tv-serier du da?


-Marry-

Glede er ett hemmelig våpen

Noe av det viktigste i hverdagen er å ha det godt. Vi kan vel si rett og slett det å være glad! Det er utrolig mye som kan gjøre en glad, og det er det lille ekstra i hverdagen som gjør den vellykket. Det viktigste er å smile, det er noe det fineste vi kan gjøre for andre og oss selv!

- Den største gleda ein kan ha, det er å gjera andre glad. (Av Mikael Aksnes)♥ Ellers er det utrolig mye som gleder, det er bare å åpne opp øynene. Føst og fremst kan vi se etter på hvor godt vi har det som bor i Norge og lever i ett flott samfunn med gratis utdanning, rent vann i springen, demokrati, ett sted  å bo i, ytringsfrihet, tilgang til varme og strøm. Bare det burde vi være utrolige takknemlige for, for dette er ingen selvfølge i den verdenen vi lever i.

♥ Det å gi en gave til en venn uten noe spessiell grunn!

♥ Jobbe hardt med ett prosjekt, skolearbeid eller annet og få ett overraskende godt resultat.

♥ Å trene gjør en godt, og følelsen du får når du er ferdig er enda bedre!

♥ Friske opp rommet ditt med litt ordnen, ommøblering, nye bilder eller annet.

♥ Tilbringe ekstra tid med en god venn, familie eller med kjæresten!

♥ Sett på høy musikk og syng med eller dans for deg selv!

♥ Det finnes mye utenfor døren din, gå ut og opplev noe nytt sammen med noen gode venner.

♥ Bak en kake eller lag en frisk smoothie bare for kosens skyld.

♥ Få nok søvn, det er utrolig viktig for å fungere godt gjennom dagen!

♥ Legg deg til faste tider og heller litt tidligere slik at du kan slippe å stresse på morgningen.

♥ Gi din venn en klem når dere møtes, det er alltid koselig!

♥ Finn deg en hobby eller begynn med en ny sport, forandring fryder!

♥ Sett deg noen mål og prøv å nå dem!

♥ Gi beskjente og ukjente personer ett smil når du går forbi dem på gaten, eller enda bedre ta en liten prat.

♥ Ikke glem å tenke positivt og tving frem ett smil, du vil fort finne ut av hvor mye lettere dagen blir are av det!

 

Glede er ett hemlig våpen for å beskjempe hverdagen.

 

-Marry-

Something you wish for?

Etter en ukes ferie sitter jeg igjen med litt arbeid som må gjøres ferdig til i morgen når alt kjøret begynner igjen. Siden jeg var syk noen dager i uken før ferien, må jeg ta igjen all matte, fransk og en naturfagsprøve... Så da er det bare å sette i gang! Har en plan om å lage en videoblogg snart, something you wish for?

 Kelly Clarkson - Mr. Know It All-Q: Noe type videoblogg dere ønsker dere?

-Marry-

It was some clothes today too

Allerede oktober, tenkt det! Tiden bare flyr av sted, og dere har nok merket at det har blitt kaldere om dagen og mørket sniker seg tidligere på.  Kan nok si at det var litt for kladt å gå ute i bare genser, så får nok finne fram en god og deilig jakke til neste gang. Gjemt inni skapet vet jeg det finnes en varm og stor boblejakke fra i fjor, kansje litt ute av årets mote, men den blir nok brukt ute fremover alikevel, det er for å holde varmen vi bruker jakker, ikkesant?

Pixie Lott - Turn it Up


-Q: Pleier du å følge moten presist når du går ute blandt folk, eller følger du din egen smak og vilje?

 -Marry-

As soon we meet we smashed right through

Etter noen timer med rydding og ordning i huset var det rett på med å leite etter my new darling på t-banestasjonen. Jeg fant nok Vardåsen jenta mi ganske fort, og resten av dagen gikk utrolig fort! Kjempekos! Det ble blandt annet tusling ute, masse bilder selvfølgelig, men enda mer skravling og latter følger jo med derpå. <3


-Q: Gjort noe kult i det siste?

-Marry-

Galaxy på Idol atter en gang

For to uker siden sto vi spendte på  chateu neuf, både seniore og juniore fra OCT Galaxy. Der møtte vi også noen søte jenter fra Tigers som også skulle være en del av publikummet på Idol den fredags kvelden. Denne fredagen var det på`n igjen og vi var klare for enda en dose med Idol. For ett show! Det er alltid koselig å være ute med galaxy gjengen, og denne gangen var det like så! <3

 

-Q: Sett på Idol i år?

-Marry-

Sprettne Hauketo momser

Vi endte opp en tur ut til Hauketo der det først og fremst ble litt leiting etter min savnede strigleveske på Burud, etterfulgt av en spretten tur i lysløypa der både Gina og jeg ga speilrefleksen litt kjærlighet. En liten tur innom ICA ga oss verdens sunneste lunsj hvor menyen tilbød safari og sjokolade som ble nytet på bussen hjem.


-Q: Hva har du gjort i ferien?

-Marry-

Kontakt meg eller følg?

Har du noen spørsmål, tips eller annet så send meg en mail på  cheerm@live.no 

Du kan også følge bloggen min på bloglovin ved å klikke her ---> bloglovin

  

About OCT Galaxy

For å fylle opp den ene linken i menyen blir det ekstra innlegg, kos dere videre!

 Oslo Cheer Team Galaxy ble stiftet 30. oktober 2008 av en gruppe entusiastiske foreldre. Vi fikk god støtte fra mange i miljøet som ønsket en ny Cheerleading klubb i Oslo velkommen. Cheerleading er en av Norges raskest voksende idretter, noe også vårt økende medlemsantall viser. I 2010 hadde klubben rundt 80 utøvere, noe som viser en fordobling fra oppstart. Her er det både jenter og gutter, fra 6 år og oppover, fordelt på peewee, junior og senior lag.

Klubbens unge alder til tross, har vi vært veldig aktive, deltatt i konkurranser i inn- og utland, hatt oppdrag for bedrifter og på idrettsarrangementer. Klubbens utøvere har utviklet seg veldig mye på kort tid, og som klubb har vi selvsagt som mål at de hele tiden skal bli bedre. Vi er heldige å ha med oss flinke og erfarne trenere, og satser også på å lære opp nye trenere.

OCT Galaxy har et inkluderende idrettsmiljø, hvor utøveren står i fokus. Alle utøvere skal ha mulighet til å utvikle sitt potensiale. Alle utøvere i laget er like viktige. Dette betyr at våre utøvere stiller opp for hverandre. Vi hjelper hverandre til å bli gode idrettsutøvere. OCT Galaxys mål er kvalitet ikke kvantitet. OCT Galaxy er kjent for sitt gode miljø og ønsker alltid nye medlemmer velkommen!

 

PROUD TO BE OCT ? PROUD TO BE GALAXY!

Sweeties på the old school

Heeei. For første gang på kjempelenge var jeg på den gamle barneskolen min igjen, noe som var veldig rart. Men det ble enda rarer da jeg møtte mine to sweetier Gina og Emilie. Speilreflekskameraet er endelig hjemme igjen etter å ha vært i sverige i flere måneder, som jeg har savnet den!!

 Moves Like Jagger - Maroon featuring Christina Anguilera-Marry-

Try and you get better!

I dag føler jeg meg litt flink. Klarte å tvinge meg ut til sognsvann litt tidligere slik at jeg kunne ta meg en joggetur rundt vannet før trening. Er litt ute av form for tiden, så må jo innrømme at det ble litt gåing også, men å gå er jo bra det å. Nå er det høstferie, og det betyr treningsuke for OCT Galaxy. Laget mitt jobber nå frem mot Eiker upen showet, og vi er kommet godt i gang. Ellers i ferien må jeg jobbe med noe skolearbeid, men slik er det å gå på vgs. I går var jeg sammen med en utrolig søt jente, nemlig Linn som trener for NRC Tigers.  Utrolig koselig å bruke dagen min med deg, og det blir nok mange flere<3


-marry-

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits