hitsseptember 2012

Bilder fra sesongstart

Noen bilder av den nye sesongen som er i gang. Laget mitt kunne ikke blitt mer supert, og kan ikke si annet enn at vi har det kjempekoselig på treninger og jobber hardt. Tiden flyr, og vi øver inn showet vi har laget for fullt før European open, Paris. Vi gleder oss kjempe mye alle sammen, og ikke minst for å se de andre lagene på matta. Nå som det er høstferie, har jeg starten den med litt egentrening på Vallhall treningsenter med Siri, fra Viqueens. Lenge siden ordentlig styrketrening, så skal si det føltes godt etterpå! Ellers nytes lørdagskvelden med brownies og familiekos.Spammet hele blogg.no

Etter en god stund siden aktiv blogging her, har jeg lagdt inn alle postene fra tidligere blogg, da alt er samlet i ett. Vet ikke helt hvorfor det plutselig ble to separate blogger, men nå er den andre slettet for å unngå rot fra min side. Det var nok derfor hele blogg.no ble spamma med alle innleggene mine i går kveld. Haha. Mye har skjedd siden den siste tiden, og blogging er ikke akkuratt det første jeg tenker på når jeg kommer hjem.

De siste ukene har vært supre! Det har vært to intensive treningsuker med det beste laget, Galaxy Shine. Mange fine skoledager med supre folk, og føler livet ikke kunne blitt stort bedre! Denne bloggen må i det minste oppdateres om jeg skal fortsette å skrive, men vi får ta det etterhvert i såfall. Høstferien har netopp startet, men alikevel må jeg bruke resten av kvelden på å skrive essay som leveres innen midtnatt. Første gangen jeg skriver ett, så blir spennede å se hvordan dette ender. 

26.08.2012 New start and new expectations!

Etter den første uken med nytt skoleår, merker man hvor mye som ligger framfor seg av forventninger og hardt arbeid. Men jeg tror dette året vil fly unna i fei, og før vi vet ordet av det er det sommerferie på nytt! I fjor fikk jeg vite at flere av venninnene mine skulle på utveksling, noe jeg selv hadde ønsket sterkt. Da jeg fikk vite om hvor mye det kostet, måtte jeg la være å melde meg på. Alt sitter i hodet, og dermed bestemte jeg meg for at dette skoleåret på 2.vgs skulle bli ett veldig godt skoleår! Og for å være ærlig har året startet gaske så bra, unntagent skolens surr med timeplaner og programfag, noe som medførte mye surr når det gjaldt undervisningen og hvilke timer jeg skulle ha, men men. Etter å ha snakket med ledelsen ett par ganger, skal alt være i orden nå.

Hver dag titter jeg forventningsfult på The Ultimate cheer camp sin hjemmeside, for å se om videoene og bildene fra årets camp har kommet ut. Var nemlig på denne campen forje helg etter den første viqueenscampen. Men hittil har jeg måtte smøre meg med tolmodighet, ingenting er publibisert enda... Og ja, jeg er veldig glad i å ta vare på minner som videoer og bilder, og min nyskjerrighet gjør det ikke stort bedre.Om noen var på campen eller bare er like nyskjerrige som meg så er ihvertfall dette linken til siden. Jeg er super fornøyd med hele campen, og vi fikk prøvd oss på masse morsomme stunt og oppganger. Trenerne var i hvertfall AMAZING og er idoler for mange av oss innad i sporten. Du finner informajson om trenerstaffet på hjemmesiden som er linket ovenfor.

I år skal jeg trene med min gamle klubb OCT Galaxy cheerteam, og er super fornøyd! Siden jeg er 17 år, er jeg på senior laget som har fått et nytt navn, nemlig Shine. Tidligere har seniorlaget blitt kaldt platinum og Fame. Jeg synes det var lurt av meg å være med på de to campene uken før sesongstart, slik at det ikke ble så unødvendig hardt å begynne igjen. Laget har høye mål, og alle jobber hardt! Jeg elsker at treningene er blitt så seriøse, og ikke minst ofte. Det er treninger minst 3 ganger i uken, men ofte opptil 4-6 ganger. Gjett hvem som lever på en rosa sky! hehe, ingen andre ringere enn moi.

16.08.2012 cheerleading for de tøffe

De tre siste dagene har bestått av cheerleading trening fra 09.00-15.00 alle dager, og overnattingsbesøk av min venninne fra Drøbak som også var med på denne Viqueens cheercampen disse dagene. Cheerleading har blitt en stor del av livet mitt, og er like mye verdt som gull i min hverdag. Jeg visste faktisk ikke at det fantes cheerleadingklubber i Norge før for 2 år siden, og med en gang jeg fikk vite at jeg ikke var for gammel til å starte, tok jeg kontakt med en klubb samme dag. Jeg begynte i April 2011, noe jeg ikke angrer på! I ettertid har jeg fått vite at cheerleading faktisk er en av de mest krevende sportene du kan drive med, og har dermed de mest trente utøverne. Det forundrer meg ikke det spor, for vi løfter og kaster personer høyt og lenge, vi må være flinke turnere, utholdene, eksplosive, myke, raske i hodet og en god styrke er nødvendig. Jeg har ikke holdt på så lenge, og kan ikke si at jeg er kjempesterk, utrolig myk eller super utholdene. Det tar tid å trene seg opp, men som 16 åring er du ikke for gammel! Du har enda en sjanse til å trene deg opp. Jeg fikk selv høre når jeg sa til folk at jeg skulle begynne at jeg var for gammel. Mange undervurderer sporten til tusen, før de selv prøver seg og går fra trening mer sliten enn noen gang. For å være cheerleader trenger du pågangsmot og viljestyrke, for det er ikke bare bare å kaste seg bakover i en salto eller ta i mot en person i riktig sekund på riktig sted på riktig måte når hun faller med stor tynde og kraft over deg. Man må virkelig stole på hverandre og trene hardt, for å sikre deg selv og dine lagvenner under stuntingen.

I en lang tid nå har jeg hatt possisjon som bakperson, men de tre siste dagene har jeg byttet til min gamle possisjon som hovedbase. Etter nesten ett år, var basemusklene borte og teknikk svake, og måtte trenes opp igjen. Etter tre dager må jeg si at jeg ble stolt over stuntegruppen min, da vi etter 18 timers trening var på topp igjen. Det er ikke annet enn trening og motivasjon som hjelper, og dette førte med at vi avsluttet campen med et show. Skal legge ut senere når en venninne har sendt meg klippet. Gleder meg som en unge til å se selv. Haha! Under kan dere se noen illustrasjoner, slik at det blir lettere å forstå hva jeg snakker om. De to bildene av jentene med røde drakter på hver side er utøvere fra Viqueens, altså den klubben jeg går på nå.

12.08.2012 Tur- Ikke sur

I dag fant min venninne og jeg ut at vi skulle ta oss en gåtur ute for å skravle litt. Sola skinner, med en sval vind somgjør det helt perfekt for en tur. En liten spasertur ble til en intensiv 2,5 timers tur i skog og mark. Utrolig befriende og avslappende. Vi har da alle hørt ordtryket: "Ut på tur, vær aldri sur!", men jeg tror jeg heller vil vri om utrykket til: " ut på tur og du blir ikke sur!". Nå som jeg sitter her ved pcen etter en god tur med min søte venninne, kan jeg ikke annet enn å være glad. Okey, er vel egentlig kjent som en positiv og latterfull person fra før, men en tur er da godt for både kropp og sjel uansett.

For å være ærlig synes jeg det er mer kjedelig enn gøy å dra på joggeturer og gåturer alene. Motivasjonen gir seg ganske så fort jeg blir litt sliten, noe jeg tror ikke er et ukjent fenomen. Dermed er det perfekt å dra ut med noen venninner eller kompiser. Fant også noen blåbær på veien, og endte med å ikke bli blå bare på tunga, men hendene også. Så sikkert veldig flott ut der vi gikk, men det er faktisk sånne små øyeblikk i livet som gjør livet så bra. Man må tørre å ha det gøy, og drite seg litt ut i blandt. Ikke det at vi dreit oss ut så mye da. Haha. Men uansett, jeg tror faktisk om man er litt trist og sliten så send en sms til en venn å dra ut i skauen. Ikke noe er så avslappende og koselig som det!

The life in Sweden 12.08.2012

Livet i sverige, koselig og øde. Men nå er det ikke lenge til hverdagen begynner på ny, og har masse spennende i vente!

til Sverige 10.07.2012

Ja da var det endelig på tide å reise av sted til feriehuset vårt i Sverige. Vi har pakket, og en tre timers tur står i vente. Litt internett blir det nok i løpet av de tre ukene vi er der nede, heldigvis. Ikke det at det skjer så mye der nede, men får i hvertfall tid til trening. Det er vel det som er målet i ferien, å bli klar for uttakene til høsten. Ønsker jo sterkt å komme inn på et bra cheerleading lag, for å utvikle meg mest mulig i løpet av sesongen. Huset her hjemme blir nok aldri forlatt heller, da ikke alle i familien kunne reise opp på ferie pga jobb. Men men, slik kan det gå. Nå er det bare to små år til videregående skole er ferdig, og da kan det hende det er jeg som må på jobb i ferien. Det er en rar tanke. Men nå skal jeg i hvertfall nyte mine åtte uker med skoleferie og prøve å bruke ferien min på noe fornuftig også. Hvordan skal du bruke ferien din?


-Talex-

Folka på bading da 07.07.2012

De to siste dagene har vært veldig varme, noe vi måtte utnytte ved å bade. Selv om det er sommer har det nesten ikke blitt noe bading siden jeg personlig ikke takler å bade i kaldt vann. Haha. Vi var en liten gjeng som dro opp til den gamle badeplassen i nærheten, men noen av bildene ble borte så her er de som jeg fant. Synd, været ble så dårlig i dag. Det er vist meldt bare skyer og regn resten av uken her i Oslo.


Kos med jentene på Aker brygge 07.07.2012

Treningsfokus 07.07.2012

Har vært i VQ-hallen å stuntet med folka de siste dagene, og prøvd oss på nye stunt og gamle. Alltid like gøy uansett! I August blir det også cheerskolen og UCC, altså The Ultimate Cheer Camp! Midlertidig blir det treningstudio på Vallhall, stunting på VQ-hallen og egentrening i sverige når vi reiser dit. Har foresten blitt smådilla på Harry Potter for tia, hadde en drøm om noe lignende så plutselig fikk jeg dilla. Magisk, hahah, neida. Litt morsomt!Det siste for alle, men starten på noe nytt 22.06.2012

Denne uken har gått fort for seg! Med venninner, daffe skoledager, kino, litt handle, aker kos, bakekriger, trening og ja, husker nesten ikke. I morgen er det den siste skoledagen før ferien, og det blir klassefrokost og kos hele dagen! Blir kjempe koselig, og litt småtrist også. Klassen min blir splittet til neste år, og mange drar på utveksling også. Håper dere alle nyter den siste dagen deres om dere ikke er ferdig allerede da. Blir i hvertfall en lang dag for meg med Tigern på besøk etter skoletid i sentrum, og deretter tur til Drøbak igjen på fest og natting. God start på ferien sier nå jeg. Talk to you later! (=

- Noen planer for ferien?
-Talex-

Flying med gode miner16.06.2012

I går var det en artig dag med masse flying hit og dit. Først så var det skolen som alle andre vanlige ukedager, og deretter rett hjem for å ordne i stand til bursdagen til Dino i ski. Ikke det at jeg har vært der før da, men klarte å rote meg bort til bowlingen etterhvert. Der var Sigurd, Dino, Stian, Sara og Jørgen allerede i gang da jeg kom, og det endte med 2.plass på meg, johooo! Selv om jeg ikke kan helt skryte av mine bowling ferdigheter, fikk det nok til pga alle de merkelige måtene jeg kastet ballen inn mot sjeglene på. Var veldig koselig sted, de hadde til og med diskolys i taket, noe jeg ikke er vandt med.


Etter dette dro vi til peppes pizza rett over veien, og selv om jeg ikke har møtt alle folka før eller kjent dem så lenge, så kan jeg si med hånda på hjertet at denne gjengen er toppers! Da vi satt oss på bussen på vei til Drøbak møtte vi på en busssjåfør som tydeligvis hadde en dårlig dag. Han klaget ikke bare på at jeg skulle ha en voksenbillet, men han klaget til og med på at jeg betalte med en lapp isteden for småmynt, og bare snøftet da jeg smilte og takket når han ga meg vekslepengene tilbake. Stakkars mann. vi fikk ikke lov til å le eller snakke, og endte med lav hvisking som han såvidt kunne godta. Poenget er at vi alltid var veldig stille selv når vi lo og snakket, det kalles repsekt for andre og det hadde vi. Pga dette ble oppførselen til denne bussjåføren uforskammet, og i mine øyne ville jeg anbefallet denne fyren en annen jobb. Får håpe humøret hans bedrer seg med tiden. Heldigvis ødela ikke han stemningen våres, og i Drøbak var det superkos når vi trasket ute, spilte ball, snakket og prøvde meg på longboard. Skal si jeg var trøtt etter en 1, 5 time på buss og t-bane på vei hjem. Så i dag blir det en rolig dag med rydding av rommet, Sex and The City, matlaging, gitar og litt ting jeg ikke pleier å få tid til under en stressende skoledag. Kos dere alle sammen! <3

-Talex-

Drøbak og østmarka16.06.2012

Forje fredag var jeg på bursdags beach party i Drøbak med Sara og andre folk. Jeg fant noen bilder jeg hadde tatt med mobilkameraet jeg tenkte å legge ut. Alltid kos med litt tilbakeblikk.Ellers har jo tia flydd, og dager med film i hver time har ikke hvert en sjelden hendelse den siste uken. Er jo ikke så mye å gjøre den siste tiden, unntagent noen småprøver og høringer her og der. Hadde fransk muntlig høring jeg regna med å få 3 på på torsdagen, det endte med et stort gis og en sterk 5! Lykkerus! I sammeslengen kom min sykmeldte og tidligere fransklærer Ylva på besøk til klasse, med franske aprikoser og petit fore. Petit fore er franske konfetti, og anbefalles om noen skal på tur til frankriket, nydelige!

Snille meg ble med min lillesøster ut i flere timers skogstur ved hennes klasses avslutning, etter en lang skoledag på Torsdag. De skulle sove ute i telt, og gjett hvem sin lillesøster som gledet seg?! haha, hun er så søt! Min tidligere lærer, Mari, som er nok en av de beste lærerne jeg har hatt har tatt over klassen til Sunniva, noe jeg virkelig unner henne! Ble dausliten etter en lang gåtur tilbake igjen, men alt for min lillesøster!
-Talex-

Bake party 13.06.2012

Ï dag ble det kos hos Amanda etter skoletid, da vi også dro fram våre kokkekunstner å mikset sammen en eplekake! Vi fant oppskriften på matprat.no, og god ble den også heldigvis! Det er bare å søke på eplekake med vanilje i søkefeltet. Ble litt trening etterpå på et nytt apparat jeg fant på rommet til Amanda, ikke det at jeg klarte å bruke det da, hahaha! Alltid kos og morsomt å være med denne supre jenta, blir leit når hun reiser til Tyskland på utveksling til neste år... <3

- Skal du på utveksling?


-Talex-

Innkjøp som gleder sinnet12.06.2012

Hei folkens! I dag har det vært en flott dag! Jeg har fått gjort et lite innkjøp med min søte lillesøster og super snille mor. Blir så utrolig glad hver gang jeg får muligheten til å handle inn nytt! Desverre er det slik at alt koster penger og dermed skjer det ikke så ofte at det blir skikklig shopping på meg. Men i dag var det min tur, og fant fort ut at det var salg flere steder og spesielt på Cubus. 30 % på alle klær og 20 % på kosmetikk i hele dag, så sa ikke neitakk til det. Har gått rundt med en støl kropp i hele dag etter en god treningsøkt på søndagen, rart at jeg blir mer støl for hver dag som går for tia. Blir herlig med løpetest rundt sognsvann i morgen med laget da, joho! Så her er innkjøpene mine.

- Shppper du ofte?Cubus, 199 kr - Shorts

Cubus, 299 - veldig behagelig OlabukseNikita frisør, 310 kr - Varmebeskyttende spray og glans

Bik bok, 99 - Tights

Cubus, kr 79 - ankelsokker (5 par)

Platekompaniet, kr 399 - Sex and the City samleboks

Cubus, under 100 kr tror jeg - Moroccanoil for håret

Cubus 199 - joggebukse

-Talex-

Fiesta i frognerparken 10.06.12

Fredagen gikk fort, og det ble fiesta i frognerparken etter skoletid med kule folk fra klassen og andre kule nisser. Her ble det blant annet Amerikansk fortball, vanlig fotball, grilling, skravling og rett og slett chilling til tusen. Jeg måtte nok gå litt før, da jeg skulle rekke bussen til Drøbak med Hans Magnus. Vi dro til Skipelle strand for beach party, men selvfølgelig glemte jeg kamera så ble ikke noe bilder, men gøy var det! Det ble en lang kveld, da både HM og jeg sov over hos vår kjære venninne og bursdagsbarn Sara! <3

-Talex-

The last one 07.06.12

Ja nå sitter jeg med Geografiboken og øver til den aller siste prøven i år. Den følelsen er ikke så værst. Med masse koselige folk på skolen så ble den lange skoledagen mye bedre. Vi sluttet ikke før ti på fire, noe som gjør torsdager til den beste dagen i uken. Johoo, neida. Men folkens i morgen skal jeg være flink. Drar bort til Rema 1000 i morgen for å levere CV FØR skolen starter. Så krysser fingrene for at jeg kan få meg en jobb jeg også. Blir spennede! Men nå får jeg begynne å øve til den hellige geografien, preikas.

- Er dere ferdig med skolen dere da?- Talex-

Party pic Best Friend 07.06.12

Min søte bestevenninne Gina fylte 17 år nå den 20.Mai og dermed ble det overnattingsfest og greier. Det var utrolig koselig og ikke minst gøy. Det ble mye god mat, latter, sang, tull og tøys, men må ikke glemme Ginas tradisjonsleker som gjorde mye av morroa. Merkelig hvor fort tia flyr og at vi har hengt sammen i 16 år allerede! Glad i deg snuppa mi! <3-Talex-

Spirit på fotballstadion 06.06.12

Det er ikke like ofte man ser cheerleadere opptre offentlig som på fotballkamper og etc. Dette er fordi cheerleading i dag for det meste er en konkurranse sport, og ikke duskedamer som står på sidelinjen å heier. Det er to forskjellige ting, med samme navn. Ikke merkelig at folk blander, og missforstår utøverne i denne sporten. Da Norge spilte mot England i fotball på Ullevåll stadion, var alikevel Viqueens Spirit til stedet med ett kjempeflott show under pausen. Dette laget er til og med et av verdens beste lag, ikke ille da Norge er et såppas lite land!

- Hva synes dere?

-Talex-

Noe å tenke på?

Det er veldig leit når du endelig har begynt å blogge igjen, og oppdager at noe er feil med kameraet ditt. Batteritiden varer ikke lenger enn 5 minutter, da denne typen speilrefleks ikke bruker annet enn batterier for å få strøm. Altså, ingen vanlig lading. Det er noe man kanskje burde tenke på når man kjøper et kamera, at det kan være lurt å ha både lading og batteri som strømtilskudd. Men i hvertfall, mitt kjære kamera skal jeg prøve å fikse innen kort tid, da bildekvaliteten på bloggen vil bli mye bedre! Hittil blir det pc-kamera og mobilkamera til hjelpemidler for denne bloggen. Snart blir det trening igjen, og jeg gleder meg som et lite barn! Men før det, må jeg øve til engelsk og fransk høring for morgendagen. Lykke til med siste innspurten på skolen før ferien, vi snakkes! (=

- Hvordan kamera har dere?

-Talex-

Moutfit grimase


I dag har jeg ikke hatt tilgang på kamera, og måtte ta i bruk pc kameraet som er så utrolig bra. (bare tuller). Og for å forsikre dere om det en gang til, så er mange av innleggende bare for tull, noe dere kanskje ser på bildet over her. Haha. Dere er så herlige! Da blir det smoothie og kort styrketrening på meg i kveld, kos dere videre! <3

Tights: H&M Overdel: Amisu Svart topp: Lindex

 

- Hvor pleier dere å handle klær?

-Talex-

The tights story 05.06.12

Noe sier meg at mine to velbrukte tightser var nokså utslitte etter ett par år på eventyr. Jeg elsker å gå i tights da det passer til mange antrekk og er samtidig behagelig å tusle rundt i. Tilfeldigvis endte eventyrene til disse alminnelige tightsene ganske raskt sist helg, på en og samme dag. Pussig. Jeg oppdaget tilfeldigvis av hver tights et hull på innersiden av låret. På ett eller annet vis endte dette med to ganske så luftige bukser. Joho, enda bedre å gå med disse når varmen steker på sommeren. Og til de lettlurte så skal jeg fortelle dere at disse hullette greiene ligger fint i søppla. Opplevd noe slikt før?
-Talex-

Ofre fem sekunder? 04.06.12

I dagens samfunn stresser vi frem og tilbake nesten hele tiden. Familie, venner, kjærester og andre trenger at du er der, det tar bare fem sekunder å si at du er glad i dem. Man kan ikke alltid bare tenke på seg selv om man ønsker å ha mennesker rundt seg, vri om surmulingen til ett smil. Vis at du bryr deg, og slipp alle tunge mursteiner fra skuldrene, ikke la dem ødelegge for deg!

Har du mistet noen du er glad i, uten å få sakt hvor mye personen egentlig betydde for deg? Det er ikke uvanelig. Ting skjer, og det er menneskelig å gjøre feil. Det som er viktig er å se ting fra flere sider, ikke bare sitte der å tolke fra ett perspektiv. Da kan det ofte bli feil. Det er lett å se feilene til andre, mens dine egne er vanligvis vansklig å være klar over. En missforståelse, kan lett skape avstand mellom folk, selvom det ikke noe problem mellom disse menneskene i utgangspunktet. Kommunikasjonsvikt. Vi tolker og tenker, og handler etter dette. Det trengs to for å holde et godt vennskap oppe, og det trengs to for å krangle. Det er bare disse to menneskene som kan fikse opp, og det er veldig viktig å ikke gi opp om noe ikke er som du vil. Du må ha gode argumenter, dvs. åpne deg og fortell akkuratt hva du føler og hvordan du har tolket situasjonen mellom dere. Det er da kommunikasjonen er på plass, og dermed lettere å forstå seg på hverandre.

Det er bedre å si positive ting og vise at man bryr seg, enn å la være. Det enkleste er oftes IKKE det beste. Jeg regner med at du ikke er synsk, og hvordan kan du regne med at partnern din vet hva du tenker og føler da? Minn hverandre på hvorfor akkuratt dere to er sammen, og man kan aldri få sakt det nok at man er glad i hverandre. Bedre å si det en gang for mye, enn en gang for lite. Ikke vent til det er for sent...Vær der, når det gjelder! <3

-Talex-

New stuff, new spirit

Hei dere søte!

I dag fikk jeg også tilsendt et nytt bankkort, noe som var veldig overraskende da jeg ikke har bestilt ett. Grunnen til dette er nok at DNB har tatt over for postbanken, så det skyldes nok det merkelige brevet jeg fikk med en pin-kode for 3 uker siden, haha.

Jeg som mange andre kule folk har kommet på bloglovin, og om du vil følge min blogg der så følger jeg deg gledelig tilbake, så klikk inn her -> Follow my blog with Bloglovin.-Talex-

What does not kill you makes you stronger! 03.06.12

Da sitter syke meg med kakao og koser meg med matteoppgaver. Det er så avslappende å vite at jeg må få en fire eller bedre om jeg skal ha 4 i matte standpunkt! Flaks at jeg er på bedringens vei, så satser på at jeg klarer både fransk høring og matteprøve i morgen på skolen.

 


Primadonna - Marina and the Diamonds & Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

 

Videoblogg 02.06.12

Da jeg har vært sjuk i hele dag, så har jeg fått tid til å lage en video. Det er ganske lav lyd, så bruk gjerne hodetelefoner eller skru opp lyden på pcen for å høre. beklager for dette. Synes selv det er morro å lage videoer, så håper dere skjønner humoren min. Skriv gjerne en kommentar hvor dere skriver hva dere liker og evt ikke liker ved den, så lærer jeg til neste gang. Har merket at det er vansklig å forstå hva jeg sier noen ganger, men det er fordi jeg ikke er helt frisk, sorry... Ha en koselig kveld videre!

The unseen days 02.06.12

Jeg fikk meg en stor overraskelse da jeg logget meg inn på blogg.no etter nesten 3 måneders fravær. Synes forandringen er helt grei, heldigvis ennå lett og finne fram slik som den tidligere versjonen. Forandring fryder! Apropos forandring, så har jeg fått en ny sveis siden sist gang. Jeg må virkelig anbefale å dra til Leslie å klippe dere, da jeg var der med noen venninner på Kolbotn. Har aldri vært så fornøyd i hele mitt liv!

På bildet sitter mine to søte venninner Nina og Pernille etter frisørtime på bussen.
Nå er det den siste del av skoletida, og bare 3 uker ca igjen til ferien. Da jeg kom opp i engelsk eksamen i skriftlig for lita tid sia, så slipper jeg heldigvis å engste meg for muntlig. Da man bare kan bli trukket opp i en eksamen på VG1. I Oslo har det vært den sommerheten i det siste, noe jeg virkelig har nytet. Dessverre er det borte nå, så håper det kommer tilbake ganske fort. Nå er det bare vind, regn og kulde etter min mening. Men 17.mai ble i hvertfall en superfin dag, og jeg tilbrakte dagen med mine herlige venninner og familie.


I det siste har dagene bestått av skole, øving til prøver, venner, shopping, tæning, bading og trening. Trener nok bare ca 1-2 ganger i uken for tiden, men det er bedre enn ingenting. Jeg har jo tidligere fortalt dere at jeg gikk på OCT Galaxy Cheerleading, en kjempeflott og inkluderende klubb! Men etter noen personlige hendelser så måtte jeg bytte over til Viqueens rett før NM, noe som gjorde at jeg endte opp på rekruttlaget fresh. Veldig koselig det, men ganske lite effektivt for min del. Men ingen klaging, nyter all min tid på treningen uansett. Må jo gjøre det beste ut av ting. Men for noen uker siden ble det ledig på Rush, og nå er jeg lykkelig over å få trene med likesidede utøvere som meg selv. Dermed er målet for sommeren å bli dobbelt så sterk, utholdene og myk! Intet er umulig!

-Talex-

A break does not mean the end 02.06.12

Hei og takk for sist. Nå er jeg tilbake, og min lille hobby som blogger har funnet lyset i tunnelen. Mine planer for bloggingen fremover er mer videoblogging enn det jeg har laget før, om hverdagslivet, tanker, tips...Ja, egentlig vanlig blogging rett og slett. Haha! Jeg skal skrive et innelegg om de viktigste sakene som har skjedd i den siste perioden, og en videoblogg skal jeg lage så fort jeg finner ut av hva den skal handle om. Noen ønsker?

Kos dere masse videre folkens, og fra min side, be right back! <3
A good day today 21.03.12

I dag har det vært en solrik dag og enda bedre, en kort skoledag! Bare gym og en matteprøve så var det ut på en tur til de fine shoppinggatene i oslosentrum. Med Valentina og Linn Marie ble det Zara, Weekday, Monky, Gina Tricot, Basketballstore og milcshake fra Mc Donalds. Noe jeg aldri har smakt før den dag i dag. Hahaha. Noe som gjør denne dagen ekstra fin er at det er onsdag, det betyr ukens cheertrening på Viqueens igjen! <3


- Hvordan har din dag vært?


Talex

Outfir fra nelly 20.03.12talex

My new love 19.03.12

For noen dager siden fikk jeg endelig kjøpt en ny bærebar pc! Nå er det slutt med den svarte skolepc hjemme, og skolevesken blir mye lettere nå fremover. Utrolig deilig skal det bli! Denne hvite pcen er blitt til min nye venn, rett og slett! Kos dere videre alle sammen, så får jeg begynne med skolearbeidet før kveldens treningsøkt og drømmeland. <3

Talex

Design av:


  • INGVILD AASHEIM