august 2011

lattelig dag, og ett mål jeg skal klare!

Selve skoledagen i dag besto kort sakt av latter, snakk, lesning av skolens regler, skravling, første matte time, latter og enda en dose med latter. Skulle egentlig sluttet ti på fire og da var det deilig når vi sluttet tidligere, folka i klassen er en super gjeng og miljøet her på Nissen er toppers! Nå nærmer klokken seg treningstid og i dag blir det turntrening med egne turntrenere for første gang. Det blir spennende å se om de "fine" flikk flakkene mine blir bedre i dag. Målet mitt er å få de til før neste sommerferie. Så i mellomtiden blir det trening, trening, tøying og trening! Kos dere alle sammen, vi snakkes.

-Q: Har du satt deg noen mål?

-Marry-

Keep trying!

I går var det første skoledag, og skal si jeg spendt for alt det nye. Jeg kom inn på Hartvig Nissen, og jeg angrer ikke på at jeg søkte meg hit i det hele tatt. Det eneste som er kjipt er at reiseveien tar en time hver vei med t-bane og trikk. Men det kan jeg nesten ikke klage på ettersom at flere har lengre vei enn meg stakkars. Nå er det slutt på å gå ut av døra 5 min før skoleklokka ringte. I dag har jeg rukket å bli litt mer kjent med den kule klassen min og skolen. Det var ca 250 elever som begynte på vgs 1 i går, så det er mange nye fjes å huske for å si det sånn.

Jeg hadde også min første ordentlige trening i går kveld, som startet med en rolig joggetur rundt Sognsvann. Det var deilig å få komme i gang med treningen igjen etter to måneder med ferie. Jeg får ikke akuratt lagdt meg tidlig ettersom at treningen slutter klokka 22.00 og dermed er jeg hjemme kvart på 11 med både dusjing, spising og må roe ned litt før jeg legger meg igjen. Da kan klokka bli 12 før jeg har kommet meg i seng, og det er altfor sent for meg som trenger mye søvn. Huff...  Noe som er "digg" er å måtte stå opp rundt 06:00-06:30 hver dag. Jeg må virkelig finne en liten plan for dagene slik at jeg ikke blir helt utslitt nå som masse hardt skolearbeid, harde og sene treninger er i vente. Men hittil er motivasjonen oppe og godsmilet på plass, så nå er det bare å glede seg til i morgen da vi skal ha våres første dag med fag og skoleslutt så sent som 15.50, oh yeah!-Q: Trives du på din skole?

-Q: Hvordan er motivasjonen for ett nytt skoleår?

 

-Marry-

The Summer With You!

I sommerferen var jeg så heldig å få besøk på hytta i sverige av bestejenta mi, Gina. Det er alltid gøy når vi henger sammen, og i 15 år har du vært der for meg. Jeg er utrolig glad i deg, og ikke minst i å pose med isskjeer, haha! <3

New Kids On The Block - Summertime
-Marry-

Outfit

Lørdagens outfit var slik:-Marry-

Gatefesten

Lørdagens gatefest var utrolig koselig. En av tingene som var right fun som vi ikke hadde regnet med var hoppeslottet som noen hadde leid inn til barna i boretslaget vårt.  Så når barna var lagdt tok vi ungdommene over slottet. Av og til er det godt å kunne finne fram det lille barnet i seg selv, og slå seg løs. Ellers ble det dans, musikk, skravling og masse kos! <3

 

Det ble litt for lite søvn natt til søndag, noe som ikke var anbefallende i det hele tatt. Klokka 11 gjorde jeg meg klar til trening på NIH, der det skulle være åpen dag for nye cheerintereserte mennesker. Min lillesøster med en venninne og hennes storesøster var med for å prøve ut sporten. Det var flere som møtte opp, men klubben har plass til enda flere. Om noen er intereserte så er det bare å ta kontakt eller møte opp på en trening, skjekk ut www.octgalaxy.no  for treningstider.

-Q: Tør du å finne fram barnet i deg om muligheten er der?

 

-Marry-

cupcakes i boks!

Da var cupcakesene ferdiglaget, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Egentlig liker jeg best å lage kaker fra bunnen av, men det ble et lite sidesprang denne gangen med Møllerens Cupcakes Mix. De er jo ganske søte, men gode er de! Det eneste du trenger for å lage disse er smør, vann og en god dæsj med godt humør! <3

 Tell Me Something I Don't Know

-Q: Laget cupcakes før?

-Q: Liker du best hjemmelaget eller kjøpe mix?

 

-Marry-

My Outfit

I dag skal mye skje og det blir nok en lang kveld. Vi skal ordne til gatefesten som vi har hvert år med boretslaget vårt. Det har alltid vært utrolig koselig med mange naboer, venner og folk. så jeg gleder meg til i kveld. Får nok tatt noen bilder, men som jeg savner det gode kameraet mitt. Det er så typpisk å glemme det igjen på hytta nå som man trenger det. Jaja. Nå tenkte jeg å sette i gang med litt cupcakes baking. Myser litt mot sola på bildet der ja, haha. Men kos dere masse, så snakkes vi senere.

 Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love SongShorts fra H&M og t-skjorte fra Cubus

-Marry-

Videoblogg-Innkjøp og storrydding

 De siste to dagene har bestått av rydding, rydding og atter rydding...sånn ca da i hvertfall. Nå er det ikke lenge til skolestart igjen, og på rommet mitt måtte jeg ta i ett tak. Alle gamle skriv, papirer, blader, bøker, filmer, klær, ting og tang måtte sorteres etter behov som i skal ha, gi bort og kaste bunken. Det tok to dager, for rommet mitt er ikke akkuratt lite heller, men nå er det gjort. Noe som er utrolig deilig! På tirsdag var jeg ute på shoppingtur og endelig fikk jeg fikset en video av innkjøpene mine. Beklager for dårlig kvalitet på videoen, men speilreflekskameraet med HD-video er desverre i sverige på hytta...Desverre... Jaja, sånt kan skje. Håper dere syntes den ble bra! <3

 -Q: Hva synes du om innkjøpene mine?

-Marry-

 

 

En annerledes dag for min familie!

I dag var det en annerledes dag for min familie. Etter at jeg kom hjem fra Mari, der jeg nattet ble det mye å fikse for meg hjemme. Jeg begynte med å sheinet huset, deretter kjøpt browniespakke og bakt og så laget i stand ett eget laget kort til da mine foreldre kom hjem fra jobb. Mamma og Pappa har vært gift i 20 år, og dette skulle jo selvfølgelig feires! Det har vært en utrolig koselig kveld, og jeg ønsker også alle andre det samme! <3-Q: Hvordan har din kveld vært?

-Q: Har du overrasket noen i det siste?

 

-Marry-

Vil du begynne med cheerleading?

 

Cheerleading er en sport for alle! Sporten kan utøves uansett om du er jente eller gutt - ung eller gammel! Det er ikke noen aldersgrense for å drive med Cheerleading, og det krever heller ingen forkunnskaper.

Om du vil prøve en ny og spennende lagsport, der du får brukt både kropp og sjel, om du liker eller vil lære turn, stunt og mye mere så er dette sporten for deg! Ikke nøl med å ta kontakt med din nærmeste klubb, og samtidig kan være spennende å søke opp informasjon om sporten på internett via google eller youtube for å bli bedre "kjent". Ta gjerne å besøk norges beste cheerleadingblogg der du vil finne mye mer informasjon -> http://cheerleading.blogg.no

Velkommen inn i cheerleader verdenen! Let`s Go Cheer!-Marry-

Its Gina Time

Now its Gina Time! <3  I dag har tiden gått fort, og det vært lite hjemmetid. Det ble natting hos Gina i dag, så nå blir det filmkos med " Our Lips Are Sealed" av Mary Kate og Ashley Olsen. Kos dere alle sammen, ble vist ett lite innlegg, så sorry <3

-Q: Hva skjer der da?

-Q: Hatt en fin dag?


-Marry-

Hva er cheerleading?

Hva er egentlig cheerleading?

Cheerleading startet for over 100 år siden i USA, da med mannfolk som skulle få fart på heiingen på laget sitt. De klatret opp på hverandres skuldre for å få mer fres på heiagjengen. På 1920-tallet kom damene inn på arenaen. Men på 80-tallet kom det egne konkurranser for cheerleadere og på denne måten ble cheerleading en egen idrett.Cheerleading er en sport der lagene konkurrerer mot hverandre med koreograferte show. Rutinene inneholder blant annet dans, pyramider, kast, heiarop, hopp, akrobatikk og spesielle armbevegelser/motions. Cheerleading er en lagidrett der alles innsats vektes like høyt og synkrone bevegelser og timing er viktig. Hvordan elementene utføres er vesentlig. En cheerleader skal alltid smile, vise spirit, styrke og energi som skal smitte over på publikum.

Cheerleading er for tiden Norges raskest voksende idrett. Det er rundt 30 lag i Norge. Rundt halvparten er støtter et lag innen basket, ishockey eller amerikans fotball, mens den andre halvparten er selvstendige. En del etablerte danseskoler har i det siste begynte å tilby opplæring innen cheerleading.

 

  


Kategorier:
I EM konkurreres det i følgende kategorier:

  • Cheer All female = cheerleaderlag bestående kun av jenter
  • Cheer Mixed = cheerleading bestående av både gutter og jenter
  • Parter stunt = en gutt og en jente utfører diverse stunt, kast og løft
  • Group stunt = en mindre stuntgruppe som spesielt er gode på høye kast og akrobatikk
  • Cheer Dance = rene danselag

I cheerkategoriene gis det blant annet poeng for:

Vanskelighetsgrad på pyramider og stunt/kast

Synkronitet og formasjoner

Turn og akrobatiske elementer

Dans, obligatoriske hopp og spesielle armbevegelser

Hurtighet og flyt i overføringer fra ett moment til et annet

Totalt uttrykk, energi og styrke

 

Regler:

I EM kan lagene få opp til 100 poeng. Rutinene utføres for et panel bestående av fem dommere. Hver av dommerne gir opp til 100 poeng hver, høyeste og laveste sum strykes og resterende poengsummer slås sammen til endelig poengsum, og deler på tre.

Dansekategorien bedømmes også i forhold til synkronitet, hurtighet og flyt i rutinen, men utøverne fremfører ikke heiarop og de bygger heller ikke pyramider. Det er heller ikke lov å bruke turnelementer i danserutinene.Cheerdance har imidlertid krav om en del andre obligatoriske elementer som høye spark, piruetter og spesielle dansehopp. I tillegg er det krav om at samtlige dansere viser minimum en spagat i løpet av rutinen.


For begge kategorier gjør dommerne en samlet vurdering av hele rutinen og total vanskelighetsgrad. Eventuelle feil og mangler ved rutinen, som for eksempel ikke gjennomførte obligatoriske elementer, trekkes fra før endelig poengsum fastsetes.

Les mer på: http://www.digoo.info/sport/2010/1117/Hva-er-Cheerleading.html

og klikk deg inn på: http://www.noaff.no/index.php?menuid=3&expand=8,3

 

-Q: Hva synes du om sporten?

-Q: Ville du drevet med dette?

 

-Marry-

Trenger hjelp med header, noen som kan dette?

Jappsann, her er designet jeg tenkte på. Da trenger jeg bare å få fyllt inn linker over headeren og headeren selv... Blir nok litt vanskelig å lage en god header selv nå som pcen min er ødelagdt der photoshop var. Dermed lurer jeg på om det er noen søte personer der ute som kansje kunne hjulpet meg med dette? Mitt ønske er om en enkel men litt stilig header som passer til designet. Krysser virkelig fingrene for at noen kunne tatt seg tid til dette. <3

height: 350px  width: 830px

Bilder som gjerne kan brukes i headeren, trenger ikke ta alle ;)  :
-Marry-

Prøve, feile, prøve og ikke gi opp!

Hei dere kule folk! <3 Sol har det vært i hele dag, og hvor deilig er ikke det? Jeg kan inrømme at det har blitt en del stillesitting foran pcen, men jeg har i hvertfall brukt tiden til å redigere noen bilder og finne ett nytt design til bloggen som jeg har testet ut ett annet sted. Det virker lovende, så jeg har bestemt meg for å bruke det her. Dermed blir det en liten oppusing på bloggen, og om ikke alt er i orden med det første så blir det bra til slutt. Tar litt tid å lære seg alt om koder å slikt, så satser i såfall på tilgivelse. Haha.

Ellers har det blitt litt styrke trening til musikk, oh yeah! Og... Pitte litt tøying og ut i finværet å turne etterpå! Litt kleint når vi har ett felles boretslag med mange som ser ut av vinduet på denne stive stokken som spretter rundt omkring i håp om å klare ett triks eller to. Men ingen er da perfekte heller?Jeg begynte jo som tidligere sakt på cheerleading i april og har dermed MYE å ta igjen for å bli god. Da er det en ting å gjøre...Prøve, feile, prøve og ikke gi opp! <3

 

-Q: Hvordan ligger det ann med treningen din?

-Q: God i turn og slikt?

-Marry-Hellcats til Norge!

Noen av dere husker kansje noen av mine tidligere innlegg om Hellcats, en TV-serie som ble sendt på Amerikansk tv for en stund siden. Tidligere måtte man inn å søke epidisodene på nett, noe som av og til var litt kronglete desverre. Den gode nyheten er at det blir enda lettere å følge med på serien nå som kanalen FEM har besluttet å sende Hellcats hver Onsdag fra og med 17. August! Skal si jeg ble lykkelig da jeg leste nyheten på http://cheerleading.blogg.no/ , men siden det blir sendt midt i treningstiden så må jeg nok stille inn dekoderen på opptak og kose meg med TV når jeg kommer hjem.

Kanal: FEM
Når: Onsdager
Tid: 20:30

 

-Q: Skal du følge med på Hellcats?

-Q: Hørt om denne serien før?

-Marry-

God Morgen og Motivasjon

I dag var det deilig å stå opp. Gjennom vinduet skinte solen som aldri før, og det var virkelig godt å slippe gråværet som har vært her de siste dagene. En kopp te, litt honningmelon og ett polarbrød gjorde susen ute i hagen med Tetris på Facebook og alt ting. Nå ser jeg virkelig fram til å begynne å trene med laget igjen, desverre må jeg vente helt til skolestart. Da får det bli litt styrke, kondistrening og tøying i mellomtden. Motivasjonen er heldigvis på topp, så en treningsøkt i dag blir det definitivt!

Jeg får blandt annet inspirasjon, motivasjon og siste nytt ved å lese bloggen til Marthe. Klikk deg inn her --> http://cheerleading.blogg.no/

Superstar by Dj Bobo-Q: Leser du Marthes blogg?

-Q: Hvordan er motivasjonen din for tiden?


-Marry-

My Music the Last Week!

My Music the Last Week!

 

Radio by Cir.Cuz

 Until It Beats No More by Jennifer Lopez

Lighters by Bad meets evil

Man down by Rihanna

Jag kommer by Veronica Maggio

Lookie Lookie by Stella

Super Bass by Nicki Minaj

The Edge Of Glory by Laidy Gaga

I Wanna Go by Britney Spears

I`m Into You by Jennifer Lopez Ft. Lil Wayne

 

-Marry-

Bytur og Bridesmaids!

I går ble det Amanda time, rett og slett! Vi har så å si hengt sammen hele dagen, og det har vært så utrolig koselig! Det endte med at jeg sov over og merkelig nok tok vi ingen bilder, uuuups. I dag ble det også en bytur med nesten alle jentene igjen, selvom det regnet som aldri før. Huff... Men koselig ble det uansett som vanlig, og for morro skyld tok vi en tur innom Vika kino å så på Bridesmaids. Den er virkelig til å anbefalle alle som lett trekker på smilebåndet, vi satt å gjorde ikke annet enn å le. Beklager for no new pictures av de siste dagene, men her er ett bilde av oss jentene som var på tur i dag. Sabrini, Kine, Amanda og Nazli! <3

-Q: Har du sett Bridesmaids ?

 

-Marry-

snart min!

For noen dager siden fikk jeg endelig bestilt meg en ny høst- og vinter jakke, en parkasmodell fra Ellos.

 

-Q: Hva synes dere?-Marry-Ut på tur!

En liten tur, ble til en lang tur med masse skravling som vanlig. Utrolig koselig å møte Elisa igjen etter en lang tid. Elisa er en av de søteste jentene jeg vet om, glad i deg <3 Ble litt dårlig bilder med mobilen, men men.

-Marry-.

Harry Potter Pysa

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra besøk hos bestemor, noe som har vært kjempekoselig! Fikk stått opp litt sent i dag, så da rakk jeg ikke frokost før vi dro. Da blir det godt å ta en matbit for å få litt energi igjen. Jeg hadde gledet meg til en joggetur i dag, men siden det regner så blir det utsatt til godværet kommer tilbake igjen. Stølheten fra de to siste dagene med styrke trening kjennes sterk på kroppen nå, huff. Sånn skjer når man er slapp med trening i feriene, det straffer seg å være lat. Uskyldige meg.

Alle har vel fått med seg at den siste Harry Potter filmen er fullt i gang på kinoer rundt om i Norge. Jeg synes at Harry Potter er en veldig spennende serie, men allikevel så nøler jeg når det kommer til å se dem. Jeg synes det rett og slett er litt for skummelt, til mitt forsvar så kan jo ikke alle være tøffinger heller. Det hadde jo vært kjedelig eller hva? Haha. Så jeg er så heldig at jeg skal på kino i kveld med min tøffe far og bror å se del 2, ettersom vi så del 1 i går. Var vel litt frivillig tvang det her, men det som gjør det hele til en big deal er at det blir 3D versjon, oh yeah! Så jeg små gruer meg litt til i kveld for å si det sånn! Noen som har sett den?

Vi kjører på med litt humor over det hele, så da fant jeg en fin musikkvideo som passer perfekt.


-Marry-


En god start på dagen!

 

En god start på dagen er å våkne med ett smil, og tenke "i dag skal det bli en bra dag!". I det siste har jeg startet dagen min med å ta en kopp grønn te og noe frukt som frokost, det gir en beroligende stemning. Grønn te er også veldig bra for helsen: godt for hjertet, gir finere hud, øker forbrenningen, stimulerer imunforsvaret, lindrer solbrenthet, beskytter mot kreft, minker søtsuget og mye mer...

Ta gjerne å tenk ut 3 ting samtidig som du har lyst til å gjøre i løpet av dagen. Eks: ta en joggetur, overraske en venninne med en stor klem når dere møtes eller lage en deilig smoothie til frokost. Det er det lille ekstra i løpet av dagen som gjør den fin.

Jeg selv har planlagt å ta en ordentlig joggetur siden det er så fint vær, jeg skal stå for middagen og lage Taco til hele familien og jeg skal sette av tid til å tøye (noe jeg har vært dårlig på i det siste, shame on me!).


-Q: Hvordan starter du din dag?

-Q: Pleier du å drikke grønn te?

-Marry-Westlife are back

Ukas koselige kveldssanger er det Westlife som fremfører. Jeg elsker sangstemmene deres, men først og fremst jenter så er dette ett boyband så..... iiik! <3

Westlife guttene kommer fra Irland, og regnes som et av de mest vellykkede boyband gjennom tidene, med over 44 millioner solgte album verden over. Kort sakt så er disse kjekkasene true poppis.

 

En litt gammel musikkvideo fra 1999 som man kan se på stilen deres, men sangen er utrolig fin!

Åpne en ny dør, det finnes alltid noe godt!

Sommeren er herlig, og når det er ferie att på til får man tid til å gjøre ting man ellers ikke har muligheten til å gjøre. Det kan være så mangt ett menneske ønsker å drive med, men det viktigste av alt er at man har lyst til å gjøre noe, lyst til å oppleve noe og har gleden av å skape noe! Slike ting gir livssglede og ett fullverdig liv.

Det er enkelte som har mistet denne livsgleden etter det grusomme som hendte den 22 Juli i år, og det finnes flere i vårt land og desto flere i verden som er i live, men som ikke lever med glede i hjertet av mange grunner. Det er hjerteskjerende å vite at ikke alle har det like godt som oss glade, nyskjerrige og spreke ungdom. Men det er alltid håp, og når det gjelder livsglede så er det en mulighet som står åpen for alle uansett miljø, skade eller annet som tråkker en ned i hverdagen.

 

Hva må til for å finne seg selv igjen?

(http://debatt.sol.no/content/10-normer-maksimal-livsglede)

1. Et rolig sinn
Ta det med ro og ta deg tid til å belønne deg selv av og til. Å stresse gjør ingenting bedre, men vondt verre.

2. Et vennlig sinn
Hvis du er god mot andre, vil som oftest andre være gode mot deg. Ved å være vennlig mot andre setter du det gode i bevegelse og skaper en bedre verden.

3. En åpent sinn
Alt er mulig. Spør deg selv "hvorfor ikke" istedenfor "hvorfor". Ha ingen forventninger og grip mulighetene når de byr seg. Med et åpent og fleksibelt sinn blir du ikke så lett å bli skuffet heller. Et åpent sinn er kanskje den viktigste normen for maksimal livsglede.

4. God helse
God helse i seg selv gir ingen lykke, men det motsatte gjør deg fort ulykkelig og kan gjøre det vanskelig å realisere alt det du har lyst til å gjøre. Eller kanskje du ikke har lyst til å gjøre noe som helst annet enn å bare bli frisk? Bestem deg for at det skal sprute livsglede og vitalitet av deg - alltid. Og gjør de tiltak som du vet må til for å få en bedre helse - idag.

5. Samhørighet
Det er viktig å føle tilhørighet og fellesskap - at du hører til. Vi trenger alle noen som bryr seg om oss. Hvis du viser at du bryr deg om andre, tar det ikke lang tid før du ser at også andre bryr seg om deg.

6. Vis mot
Denne normen er kanskje den vanskeligste. Hvis verden skal bli et bedre sted å være, må du bidra gjennom å bevist kjempe mot det du synes er galt. Det krever mot.

7. Tillitisme
Ha tillit til at ting ordner seg. Det går seg til. Tillitisme er egentlig en norm som følger av normen for et åpent sinn. Det handler om å anerkjenne og akseptere usikkerheten, å ikke ha fremtiden spikret ferdig, avvente og ha tillit til at det ordner seg - noen ganger i siste øyeblikk. For hvis du har staket ut hele kursen din på forhånd, da skjer det jo ikke noe spennede da? Det å være litt spontan kan lønne seg.

8. Humor
Det er utrolig inspirerende med mennesker som klarer å takle store utfordringer med et smil og godt humør. Bli en sånn person du også. Ta utfordringene med et smil.

9. Middelvei
Middelvei er å kunne nyte av livets goder uten å hengi seg til de og bli fanget. Ikke for mye, ikke for lite. Det viser styrke, sjelelig styrke og viljekraft å kunne nyte en passe porsjon av livets goder og ikke overdrive.

10. Perspektiv
Har du ett ansikt full av kviser? Feit? Et slitsomt menneske rundt deg? Ingen inspirasjon i hverdagen? Du er ikke alene. Men hva betyr det? I din egen, lille verden kan slike ting bety mye. Men utvider du perspektivet ditt vil du fort se hvor fint du faktisk har det - til tross for enkelte skavanker og eventuell motgang. Har du noen gang kjent sulten gnage i kroppen i månedsvis? Kanskje opplevd at et av dine barn sulter ihjel? Har du noen gang vært så tørst at du blir overlykkelig når du finner et gjørmehull hvor du kan supe i deg noen sårt tiltrengte dråper? Eller har du kanskje opplevd å være utsatt for krig og sett dine nærmeste bli drept? Med det rette perspektivt ser du fort at du antageligvis har sluppet billig unna og at du har mye å glede deg over. Slutt å sutre over bagateller. Sett pris på livet og de mindre viktige tingene i ditt liv. Det er ikke alle som har muligheten til det.

Det er lov å sutre. Det er lov å synes synd på seg selv. Men ikke la det gå sport i det. Åpne opp sinnet ditt, søk mulighetene, sett ting i perspektiv og du vil boble over av livsglede Du er en toppers person, ikke glem det! <3


-Marry-Bli Cheerleader du også?Søndag 21. august holder vi Åpent Hus på NIH i Oslo for deg som vil prøve cheerleading!

Her kan du prøve cheerleading for å se om dette er noe for deg før du melder inn i klubben. Du vil møte våre trenere og representanter fra styret som vil svare på spørsmål og bidra med informasjon om Galaxy og planene for sesongen 2011/2012.

Møt opp på Norges Idrettshøgskole ved Sognsvann, Sal 1 B, søndag 21/8. Vi har satt opp følgende tider:

  • kl 12-14 for mini (6-9 år) og peewee (10-12 år)
  • kl 14-16 for junior (13-15 år) og senior (16+)

Aldersgruppene vil si at du har fylt, eller fyller, den alderen i løpet av 2011.

Velkommen på en GRATIS og uforpliktende prøvetime hos oss! Forhåndspåmelding er ikke nødvendig.

 

Klikk deg inn på: http://octgalaxy.no/

Lar livet leve!

Jeg kan nesten ikke tro det! Når jeg teller etter er det nesten 2 måneder siden jeg har blogget sist. Tiden flyr, men når ferien endelig kom ble det mer flying på meg enn tiden selv. Jeg som er så heldig har heller ikke en smart, liten pc som jeg kan ta med der jeg drar. Dermed jeg ikke gitt lyd fra meg på en god stund. Men ferien har vært deilig, ikke sant?

Jeg har selv fartet rundt i bilen med familien fra land til land, og sett flere steder. Det var bland annet Danmark, Tyskland og Sverige som var feriemålene dette året. Så dermed ingen varme strøk på meg i år desverre, men hvem vet hva fremtiden bringer?Jeg satt selv i Sverige da terroren her hjemme i Oslo skjedde. Jeg kunne ikke fatte det, for selv hadde jeg fundert på å dra til Utøya på AUF leiren...  De kjære menneskene vi mistet, får hvile i fred og de vil alltid bli minnes av oss som er igjen.Vi kan ikke unngå at vonde hendelser sniker seg inn i livene våres, men vi kan unngå at disse hendelsene tar over livet og heller lar livet leve selv! <3-Marry-Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits