hitsjuni 2011

Vitnemålet med noen tunge ord...

På Onsdagen var det tid for vitnemålsutdeling som var etterfulgt av vitnemålsfest i ett leid lokale i nærheten. Jeg kjørte "pink laidy" stil denne dagen, og for å være helt ærlig så elsker jeg å tusle rundt i denne nye kjolen! Dagen etter var det tid for å følge en liten tradisjon, altså "sove" ute på løkka/skogen fra nest siste skoledag til den aller siste, og deretter møte opp på skolen igjen morgningen etter for å få med oss den siste sommersamlingen der det ble sang, noen som fremfører numre, tale fra rektor osv... Værguden hadde andre planer og truet med pøsregn på torsdagen ettermiddag og utover, men utrolig nok ble det opphold sent på kvelden og frem til morgningen dagen etter. Flaks må jeg si. Det er så trist at dette supertrinnet ikke møter i samlet i klasserommet til neste år som alle andre år tidligere, men vi er bare ett tasteklikk unna hverandre...Heldigvis! Takk O hellige internett! <3


My pink dress <3

Det blir rart å forlate våres trygge skole etter 10 år. På vitnemålfesten fremførte vi en selvskreven låt til trinnets to hovedlærere.Sangen ble skrevet av to på trinnet, og den ble kjempeflott! Utrolig koselig tekst! =D

Avgangselever 2011-Marry-

Aktiv i Oslo - hva er cheerleading?

-Marry-

 

Born This Way - årets skolerevy

Born This Way var temaet for Bølergjengens skolerevy i år. De siste dagene har vi jobbet hardt med kulisser, replikker, sketsjer, øving, sang og mye mere. Vi har hatt ganske liten tid på å sette opp en hel revy og dermed har vi brukt mye av døgnet på dette, men var det vært det? Det var full sal og god stemning i publikum gjennom hele showet i går kveld. Vi på scenen hadde det gøy og publikum satt å lo det mesteparten av tiden. Så ja... Det er deilig å kunne si at alt arbeid fikk en belønning -> revyen våres ble en suksess!


Åpnings scenen - Livets sirkelParadise scenen


Ares introduksjons måte med Power Pointvikarkaos del 1 - scenenBorn This Way - egenskrevet avslutning sang


I skrivende stund sitter jeg å nesten ler for meg selv. Det å kunne se tilbake til den tiden jeg hadde på scenen er veldig artig. Jeg synes det virkelig var så morro at jeg nesten begynte å angre på at jeg ikke hadde søkt meg inn på drama linja til høsten. Er jeg heldig dukker jeg kansje opp på nissenrevyen neste år...? Tiden flyr så fort at jeg ikke rekker å forstå at det allerede er slutt på fredag. Helt slutt i 10A på Bøler skole...Etter så mange år med den samme gode gjengen, så skal vi deles utover skoler rundt om i landet og starte på nytt...

I morgen er det allerede vitnemålsutdeling og jeg var ute senest i dag for å kjøpe en kjole. Det var så mye fint å velge på, så det endte opp nesten med elle, melle, deg fortelle osv... Men en hvit kjole endte jeg opp med, så får jeg dra ut en sjapptur å kjøpe inn resten til det jeg trenger til kvelden.

-Q: Har dere hatt skolerevy selv?

-Q: Hva synes du om skuespill?

-Marry-
Stolte, sterke, synlige!

På lørdagen ble det ikke tid til å sove lenge. Jeg måtte stå opp ganske så tidlig for å rekke t-banen da jeg skulle møte flere utøvere fra klubben både fra senior-laget  og peewee-laget på universitetsplassen den morgningen. Vi møtte selvsagt opp da vi ble spurt om å delta i stolthetsparaden. Vi hadde også ett lite show på universitetsplassen, noe som var kjempegøy da hele plassen var full av tilskuere! Det var omtrent 1270 deltakere under paraden i år, og enda var det utrolig mange som ikke kunne stille fordi de rett og slett ikke hadde mulighet til å komme seg ut. Stolthetsparaden er Norges største parade av og med personer med funksjonsnedsettelser.Etter paraden ble jeg igjen med noen andre koselige jenter fra klubben og dro til spektrum der vi var tilskuere til ett TV-sendt show som kom på tv2 litt senere på kvelden. Her var det Erik & Kriss, CC Cowboys, Admiral P, Alejandro Fuentes og Montee som var med under ULOBAs jubileumsshow.

Målet med paraden:

 Gjennom stolthetsparaden skal det vises at personer med funksjonsnedsettelser er noe annet, og noe mer, enn det samfunnet skal ha det til å være. Funksjonsnedsettelser gjør ikke mennesker svake, det gjør oss ikke underlegne, og det fratar oss ikke evnene til å styre ens egne liv. Det skal vise andre at vi både er sterke, stolte og godt synlige!

Admiral P -Gjør så godt du kan


Finn ut mere om dette på:

Stolthetsparaden og/eller på facebook

-Q: Gikk du i stolthetsparaden eller så på ULOBAs jubileumsshow lørdag kveld?


-Marry-

ukens tips

Beyoncé - Listen

 

Dans som stjernene.

Dans er en aktivitet som gir styrke til hjernen. Å lære nye bevegelser aktiverer hjernens bevegelsessenter som dermed utvikler nye nerveforbindelser. Dansing demper også hjernens stressrespons.

Ta hunden ? eller deg selv ? med på en gåtur. 30 minutters spasertur for dagen kan senke blodsukkeret. Det hjelper på blodtilførselen til hjernen, slik at du tenker klarere.

Følg med i tiden,heng opp kalendere.

Å sjekke kalendere hjelper til med å holde fokus, mens du skaper et mentalt bilde av dagen I hodet ditt. Det blir lettere å huske gjøremål og ta vare på minner. Å skriv dagbok er også en god idè.

Slapp av i 20 minutter hver dag

Om du tar deg en stille stund for deg selv hver dag vil du etterhvert få en ny kontroll over din fysiske og mentale helse. Blodtrykket synker, og stressnivået daler. Du vil garantert bli mer lykkelig og få mer energi.

Drikk mye vann og grønn te

for å tilføre fuktighet, tren regelmessig, få frisk luft og ta vare på huden din ved å rense den hver dag.

 

-Marry-

siste innspurt og teknisk duppedittI går ble det en tur til teknisk museum med den delen av klassen som er ferdig med eksamen. Så deilig å ha det overstått!! Gina og jeg ble fasinert av en lysende kule som man bare trengte å legge hånda inntil å dermed ville det blå "lynet" følge etter hånden. Tiden gikk fort, siden vi dro ved 12 tiden etter å ha kost oss med is. Senere på kvelden dro jeg ned til skolen sammen med familien for å se på sommeravslutningen til min lillesøster, utrolig koselig. Det ble mye sang, dans, noen komi-innslag, dikt og taler. Siden jeg er så glad i min lillesøster så ble det en liten filmkveld på oss to da vi satt å koste oss med den nye filmen "to på rømmen".

I dag ble det grilling og fotball på kunstgressbanen, der vi bare koste oss. Men nå er det tid for trening igjen, yay! Desverre er dette den siste treningen før sommeren, så da blir det siste innspurt før en lang ferie!<3-Marry-

cheershow - summer open

Klokka 08.00 i går tidlig var vi allerede på Oppsal Arena i Oslo og klare til en lang dag med cheerleading med forskjellige lag fra rundt om i Norge. Det var utrolig mange flotte oppvisninger i alle kategorier. Etter en lang dag med tribune tid, oppvarmning, øving og terping på stunt og show nærmet klokken seg 17.30 da vi endelig skulle ut på matten å vise frem showt vårt. Det var god stemning under hele opptredenen og vi ble fornøyde med resultatet. Dette var altså min første konkurranse, og jeg ble overrasket over at det ikke var mer nerver inne i bildet enn det var.  Etter ca 2 måneder som cheerleader, så er det kjempegøy å kunne stå på matten å gi alt! Jeg gleder meg allerede til neste store konkurranse. Tror det er Eiker open som skal holdes i høst som er det neste.Siden jeg ikke fant en video fra vårt show i går så legger jeg med en video fra sist konkurranse, nemlig NM. Jeg hadde ikke begynt ennå, men showet vi holdt i  går var nesten det samme som ble vist på NM.

 

-Q: Var du med på summer open?

-Marry-

Ferdig for i år, neste stepp - showet!

Nå er endelig begge eksamene ferdig for i år, der jeg kom opp i matte muntlig og i skriftlig. Det er derfor det har blitt noen kutt i bloggingen den siste tiden. Matte er nok ikke mitt sterkeste fag, men ble veldig fornøyd med innsatsen og resultetet jeg fikk alikevel. Jeg var nest først opp i eksamen muntlig i dag tidlig. Nå er absolutt alle prøver unnagjort, og stampunk karakterene er nå satt. Så da er det bare skolerevyen igjen, med andre ord "Bare kos og morro!".

Tenk tiden har gått fort og nå er det allerede en dag igjen til det store cheerleader showet i Oppsal arena. Sommer upen er allerede i morgen, og det er heldigvis en siste ekstra trening igjen i kveld, noe jeg er svært takknemlig for siden jeg måtte sløyfe sist trening på onsdagen grunnet noen problemer med eksamen presentasjonen som jeg måtte prioritere. Så da ble det litt øving på tellingene til showet vårt hjemme isteden. Jeg aner ikke hva som har skjedd med håndleddet mitt, men bra er den ikke. Har gått rundt med sportsteip gjennom hele uken for å støtte opp. Det var noe som skjedde da jeg øvde inn arabere i helgen som var, da jeg ikke hadde noe å gjøre på hytta i sverige. Jaja, når sånt skjer så får man bare bite smerten i seg...Neida, så ille er det ikke. Men trening blir det uansett. Håper showet sitter etter kveldens trening! Kos dere alle masse videre i dag, endelig helg! <3

Britney Spears- Girl In The Mirror

-Q: Hva skal du i helgen?

-Q: Er du ferdig med prøver på skolen for i år?

-Marry-

 

Go bad tast!

Best Friends Time! <3


Rett og slett en utrolig koselig kveld med  jentene mine, Let`s Go Bad Tast!

-Marry-

Er det mulig?
Er det mulig?...Ja, det er det! Det er fullt mulig å ikke klare å blogge over en liten periode, noe som er sykt kjedelig for dere lesere, og igjen er det bare å beklage. Først å fremst kan jeg takke min kjære pc som som ikke er i et forhold lenger med min tålmodighet og et savnet nettverk på hytta i sverige. De siste dagenes hendelser og oppdateringer vil komme litt utover de neste dagene. Kan nok si meg enig i at det er litt knotete å komme til bilder å slikt nå som jeg sitter i klasserommet. I hele dag har vi enten øvd på forskjellige sketsjer til et sommershow vi senere skal ha eller bare kost oss med snakking etc...Ganske koselig egentlig. Sommershowet eller revyen våres tror jeg blir ganske så bra. Jeg spiller i en paradise sketsj og på åpningsketsjen der det blir humor og ja..rett å slett helt komisk. Skuespill er faktisk en artig ting, noe jeg fant ut litt tidligere i år da vi holdt en liten peer gynt forestilling 10A VS 10B. Bildet over var det eneste jeg fant i farta, det er fra Bad Tast kvelden som var for litt siden, haha.

 

- Q: Hva synes du om skuespill?

-Marry-

Design av:


  • INGVILD AASHEIM