hitsmai 2011

lese din blogg, bli månedens blogger samtidig!

Denne måneden som har gått, altså Mai, gikk kansje litt for fort etter min mening. Jeg har ikke hatt tid til å lese så mye blogger, og ikke minst blogge selv heller. Men men, that`s life sometimes. Månedens blogger for Mai vil alikevel bli en person som fortjener det, og om du vet om en eller flere gode bloggere der ute eller om du selv har lyst til å bli månedens blogg, så kommenter i kommentarfeltet under. Jeg vil gledelig lese gjennom alle bloggene å velge ut en som jeg synes fortjener litt eksra ros. Kansje du også får en ny leser, har ca 3 blogger jeg leser fast å leser gjerne flere! Kvelden er kommet å jeg ønsker alle en god natt! <3-Marry-

Kos i parken

Fredag for nesten 1,5 uke siden var det matte eksamen for meg, men etter en lang og slitsom dag på skolen var det rett til byen med Elisa, der vi etter en stund møtte på hele jentegjengen i Frognerparken. Min søte, snille, stilige, kule, morsomme og herlige Gina fylte endelig 16 år å vi tok med to griller, brownies og potetgull for å kose oss ekstra mye. Selvfølgelig ble det litt bilder, og vi måtte ta en liten tur innom monolitten  når vi først var i nærheten!-Marry-


what`s your excuse?

Wow....! Nå er det lenge siden sist, vi kan vel si nærmere en uke siden dere har hørt fra meg, men jeg er i live! Jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage for fraværet. I den siste tiden har det vært litt sykdom og utrolig mye å gjøre, noe som har gjort at jeg ikke har hatt ork til å logge inn på annet enn facebook på den trege og gretne pcen min... I løpet den nærmeste tiden skal jeg nok ha fått tatt igjen alle blogginnlegg, i hvertfall de viktigste fra den siste tiden som har vært. Skolen står for dør da vi skal se film i 3 timer og deretter chill med sommershow arbeid. MEN før dette må jeg nok ut i det "fine", våte, kalde og triste regnværet, Håper det ikke begynner å lyne og tordne, noe som sto på værvaslet for Oslo i dag. Finn det positive i det negativet, sier jeg. Så det blir sikkert en fin fin dag, kos dere! <3

-Marry-

ord for kvelden

Nå er kvelden kommet og jeg gleder meg til å stupe til sengs. I den siste tia har jeg vært sliten, men jeg aner ikke hvorfor...? I morgen er det eksamen for de som kom opp i norsk, og jeg og noen andre klassekamerater ble valgt ut til å lage frokost på skolen til disse...Glad jeg er ferdig med den delen, men må alikevelmøte klokka kvart på 8  på skolen..."gjesp"  Neida, det går fint, jeg har ingen problemer med å stå opp tidlig. Morgenstund har gull i munn!

  Himlen i min famn av Carola, en utrolig nydelig sang!Jeg ser ganske så sliten ut ja... God natt alle sammen! <3

-Marry-

 

finn det lyset i mørket

Deilig å stå opp tidlig å føle seg frisk etter å ha vært dårlig dagen før. Titte ut av vinduet å se at det er lyst og grønt, og  sommervarmen er like rundt hjørnet. Selv dårlig vær med kalde dager, så gjelder det å finne varmen utenfor. Varmen er våren, og det som snart kommer. Snart er det på tide med skole igjen, i dag som alle andre hverdager. Det er vel litt under en måned til muntlig eksamen og i mellomtiden blir det vanlig skole. Men gårdsdagen, morgendagen og i morgen blir annerledes. Vi har begynt med å lage sommershowet som vi skal ha om rundt en måned. Det blir et kjempe show! Nå blir det ett eple og litt tv (for en gang skyld) før jeg må pakke sakene å ta turen til skolen. Har dere avslutningsshow på 10.trinn på din skole?

Bilde fra nyttårsballet tidlig i februar 2011 med klassen <3-Marry-

 

snakke litt med deg!

HUFF...Nå har denne bloggen vært kjedelig, uten oppdateringer eller noe nytt. Beklager masse, men i mellomtiden har jeg blitt ferdig med skriftlig eksamen i matte, en utrolig koselig 17. Mai, feiring av Gina i frognerparken med jentene, var med cheerlaget på kari traa koleksjon der vi hadde ett lite show og moteoppvisning og har hatt en utrolig koselig helg med venninner og overnatting! Var foresten på kino i dag med min far og storebror, kjempekoselig. Vi så på pirates of the caribbean- On stranger tides. Denne filmen var mer en forventet, etter å ha sett 3 store filmer med Jack sparrow trodde jeg at denne nye ikke skulle holde mål, men der tok jeg grundig feil. Har du sett den?

Ellers så har jeg funnet noen bilder fra 17.mai der hvor dagen begynte med tale på skolen, det aller siste barnetoget, peppes med jentene, kos på aker brygge og deretter tok vi kvelden hjemme i hagen min med kake og godis. Denne nasjonaldagen var utrolig koselig å må ha vært den beste hittil! <3

Ellers har jeg fått en sang på hjernen som bare sitter fast, rett og slett, haha...Tusen takk Gina <3- Har du sett pirates of the caribbean, den nye?

- Hvordan var din 17.Mai?

-Marry-

Bloggvurdering

 

 

Vinneren av en bloggvurdering ble bloggen til heidi og therese --> www.tipdip.blogg.no

 

 DESIGN:

Designet er veldig fint med farger som passer sammen. Headeren er enkel med hverdagsbilder som er satt sammen til ett bilde, noe som passer veldig fint til bloggen siden man får ett inntrykk av at dette er en blogg om hverdagslivene deres.

 

INNLEGG/SKRIVEMÅTE:

 

Innleggene er fine, men det er ikke så mye variasjon som jeg kan se. Det er utrolig mange og superfine bilder med logo/skrift på slik at alle ser at dette er deres bilder, noe som er bra pga at hvem som helst kan stjele disse bildene om de vil. Det er passe med tekst, og dere skriver veldig hverdagslig. Med noen skrivefeil og flere tegn som smiletegn osv.. Noe som passer bedre å ha på msn enn i en blogg, fordi det lett kan bli litt rotete. Dere blogger variert, sånn ca 1-2 ganger om dagen, og det er kjempeflott!

 

SAMMENSATT:

 

Bloggen er veldig grei alt i alt, men dere burde ha litt mer variasjon i innleggene som eks en videoblogg, outfits, konkurranser, musikk, noe som  inspirer dere eller rett å slett noe lærerikt slik at det alltid blir noe spennende og nytt å lese. Gå gjennom bloggen deres å les alt, tenk gjennom om dere ville lest dette selv over lang tid å bruk tid på hvert innlegg før de blir postet ute på bloggen. Bildene blir man fort forelsket i, de er utrolig fine! Dere er to søte jenter, med masse mer å gi! Stå på å vær kreative, bloggen vil bli så mye bedre med litt variasjon. I denne tiden vurderingen blir skrevet får bloggen en karakter på 4. Jeg titter gjerne innom bloggen deres flere ganger å håper noe av dette kunne hjelpe dere til en bedre blogg. En smily av og til gjør ikke noe så denne er til dere -->=D

 

 

-Q: hva synes du om vurderingen?

 

-Marry-

Til alle søte, kule, artige og kjekke lesere!

Til alle søte, kule, artige og kjekke lesere!

Dagen er endelig kommet, og det er Norges nasjonaldag igjen. På mange av oss blir det is i fleng, kaker, fest måltider, glede, sang, tog og for mange en herrans fest. Mange små gleder seg til å samle store bunker med russekort og slå isrekorden fra i fjor. Andre gleder seg til å vinke til kongefamilien, en tur til byen med vennegjengen og latter. Noen ser frem til å feste natta lang mens andre igjen til en koselig dag med familie og venner. Vi må ikke glemme å ta vare på de rundt oss. Vi skal feire Norges dag sammen og ingen skal føle seg ensom. Denne dagen skal være fylt med glede hos små og store, vi gir glede og får tilbake. Vi er normenn og står sammen. Hipp Hipp Hurra, denne dagen vil bli bra! Kos dere enormt mye med alle rundt dere, jeg ønsker dere en herlig 17.Mai! <3

-Marry-

Det var nok helt latterlig...

En tur til Melis der vi to prøvde å trene endte med noe helt annet. Gina og Seldon poffet plutslig opp ved siden av oss og det endte i latterkramper, tull og tøys (noe vi er flinke til må jeg innrømme), tur ut med...latter igjen og jeg kan si at det ble en svært latterlig dag.

Faren til Melis tittet inn døren da vi var hjemme hos henne i ettermiddag...

Fly to the sky -Gina og meg


Gina, Melis og meg <3

 

-Q: Hvordan har dagen din vært?

-Marry-Gratulerer, du har vunnet!

Bloggvurderingen kommer sannsynligvis innen to dager og du vil bli linket i ett senere innlegg på bloggen min. Kos dere alle videre i kveld og håper du likte videoen. (beklager for at kameraet ikke fikk med alt, fant ut litt sent at kameraet hadde zoomet inn...)

-Q: Hva synes du om videoen?

-Marry-

the day - school and friends

Dagen kom raskere enn forventet..Fredag den 13...Da vi skulle bli trukket opp i skriftlig eksamen, var den dagen av alt vi ønsket oss litt lykke til. Men datoen bærer ett negativt rykte på seg så...

Jeg ble takknemlig for at dagen ble så fin som den ble. Jeg kom opp i matte skriftlig, noe som ja, ikke var etter ønske men jeg tror det skal gå greit. Etter en naturfagsprøve som gikk toppers og en rle prøve som gikk helt greit gikk turen til byen med Elisa i det nydelige været. Utrolig avslappende og ikke minst koselig! Etter en liten stund gikk turen hjem igjen og en fest hos Nazli var neste steg for dagen. Det var kjempekoselig med alle jentene samlet med latter, skravel og alt annet vi kunne finne på. Uansett alt som hender senere så er jeg så utrolig takknemlig for at dere alltid er der,  jentene mine! <3 Jeg ka ikke komme på noe negativt som har hendt i dag, unntagent at hotmailen min er umulig å logge seg inn på...Hmmm...Lurer på hva som har skjedd...? Men men, noen som så norske talenter i kveld? Intros kom videre, noe som er utrolig bra og vell fortjent!

I morgen blir det peppez og niterain events med cheerlaget, og mgp kveld med jentene mine på kvelden, ser frem til en super dag i morgen! <3-Q: Hvordan har din dag vært?

-Marry-

Ett nytt prosjekt, ett nytt liv!

Nå er det på tide å starte ett helseprosjekt som gjør godt med til bikinisesongen. Dette prosjektet vil vare ut Mai og Juni og forhåpentligvis kansje litt lenger også? Dette prosjektet vil innebære å spise riktig og trene nok i fohold til inntak av energi i kroppen. Noen som har noen tips om hva ukentlige og daglige kriterer skal være? Blir takknemlig for alle bidrag! Kommenter og bli gjerne med på prosjektet du også!

-Q: Noen ideer om daglige kriterer til mitt lille prosjekt?


-Marry-

Hjelp INTROS and let the show begin!

Og bare for å starte tidlig - imorgen er det NORSKE TALENTER og det er SEMIFINALE. Sist ut av de ti finalistene ser dere INTROS - Norges stolthet innenfor Cheerdance med Kathrine Mathisen i spissen. Det er KUN TO (av ti) som går videre, og det er her det er viktig at vi tar ansvar. Cheer-Norge må for første gang i historien virkelig slå seg sammen, bli til et stort stemmekorps og stemme Intros videre til finalerundene! Dette er foreløpig vår største sjanse til å gjøre sporten vår landskjent, og nå ut til enormt mange flere mennesker enn vi har hatt mulighet til tidligere. Dette er innledningen til inlegget fra www.cheerleading.blogg.no og er virkelig verdt en titt!

Skru på TV'en på TV 2 klokken 19:00  og merk deg at det begynner en time tidligere enn vanlig pga Gullruten! Kos deg med Norske Talenter og husk å stem!  Sammen er vi sterke! <3

 

-Q: Skal du se på Intros sitt nummer på norske talenter?

-Marry-

Bad Tast the 80`s Cheer Trening

I går ble det en litt annen type trening, der vi skulle kle oss ut i bad tast klær som rett og slett ikke så helt lekkert ut sammensatt + litt annen type treningsform som fitness fra 80 tallet og dans fra storkjerm, kjempegøy! Vi har også begynt på å øve litt til Sommer Upen som er i Juni, spennende!

 Siste bildet er av våres lille bad tast stuntegruppe! <3

-Q: Hatt slike tema treninger før?

-Marry-

Outfits dobbel

Dette er ikke værst, jeg klarte å redigere ett outfit bilde på photoshop, yey!-Marry-

det handler om å ikke gi slipp på det kjære du har!

 

Toftestallen - Øygarden, Norway.


Dette bildet er utrolig pent, og det er tatt av fotografen Svein-Magne Tunli. På hjemmesiden hans finner du mange flere nydelige bilder, ta gjerne en titt! --> http://www.tunliweb.no/SM/alb_havet.htm 

Sangen "What are words" av Chris Medina er blitt en sang de fleste har hørt og kansje felt en tåre av. Jeg har hørt denne sangen utrolig mange ganger, men nydelig er den ennå! <3

God natt til alle sammen, sweet dreams! <3

-Marry-

Hellcats extra hjelp 

Jeg fikk ett spørsmål om å kunne legge ut noen epidesoder fra Hellcats tv-serien som går på tv i USA. Det kan jeg selvfølgelig gjøre, og samtidig kommer en liten beskrivelse om hvordan du kan nå disse på egenhånd.

 

Det er flere hjemmesider du kan klikke deg inn på for å se denne serien, men her er forklaringen på hvordan jeg kommer frem til disse.

 

1. Klikk deg inn på denne linken --> http://www.fastpasstv.eu/tv/hellcats/

2. Da vises en liste over alle epidsoder som hittil er blitt vist på tv etter rekkefølge, deretter klikker du på den linken til den epidisoden du vil se.

3. Deretter finner du en side du vil gå inn på å klikker på "watch this video", men pass på at det står 100% said work under og VidBux som står litt lenger nede på siden er den jeg pleier å bruke nå som WiseVid ikke vil vise film mer.

 4. Når du har klikket deg inn på en link, kommer dette opp:

 5. Da klikker du på den boksen der det står "Continue to video"

6. Så kommer det enda en side opp (hehe...) og klikker på  "Continue to video" igjen...

 

7. MEN vi gir ikke opp så lett og tilslutt nærmer vi oss en video, der du må klikke "Hide & Play video" for å endelig kose deg med en ny epidisode av hellcats!

 

 

Her er endelig videoen vi har kommet fram til etter mye styr og ordning, men siden vi får se disse gratis kan vi nesten ikke klage heller. Kos deg med videoen! =D

Håper dette hjalp dere videre, om dere ikke får tak i resten av epidisodene så si i fra, så skal jeg prøve å hjelpe dere! =D

-Q: Gikk det ?

-Q: Hva synes du om forklaringen min? (Tar i mot ris og ros med ett smil)

-Marry-

Slappfisk og skolefri

Follow my blog with bloglovin

I dag lå jeg i sengen mens de andre gikk på skolen siden jeg ikke følte meg helt bra. Jaja, sånn er det av og til med alle. Utpå dagen prøvde jeg å lese litt til naturfags prøven som vi har i morgen, men det varte ikke lenge. Jeg har nok bare slappet av i dag, og håpet på å bli bedre, noe jeg heldigvis ble utover kvelden. Dermed blir det skole i morgen igjen. Jeg føler det på meg at det hadde vært godt med sommerferie, heldigvis går dagene fort nå og vips så står ferien for tur! Det blir nok tung å forlate alle sammen og bytte skole, men det får man bare ta som det kommer. Valget av linje synes jeg har vært vanskelig men endte opp på studiespess...Selvom en stor del av meg skulle ønske valget endte på idrett, da også skolen ville vært like rundt hjørnet. Hvilken linje og skole valgte du?


-Marry-

Bloggvurderingen fortsetter, meld deg på!

På min forje blogg hadde jeg planlagdt å ha en bloggvurdering for dere lesere. Jeg rakk desverre ikke ha denne vurderingen før jeg byttet over til cheerm. Nå skal jeg fortsette på denne vurderingen og de som meldte seg på i den forje bloggen er ennå med, har du ikke meldt deg på så er det fullt mulig å melde deg på i kommentarfeltet under. Det blir en trekning mellom alle påmeldte, der det blir trukket en som vil få en bloggvurdering.

Tvi tvi til alle, dette blir gøy! <3


Bildet er fra Stall-K sommerleir 2010 <3

 

Påmeldte:

http://butterflystar.blogg.no

http://itvx4.blogg.no

http://www.myhopelesslife.blogg.no

http://thelisabethelene.blogg.no

http://ronnyslife.blogg.no/

http://verus.blogg.no

http://lutah.blogg.no

http://tipdip.blogg.no-Marry-

 

Pass på bloggen din!

 

I det siste har jeg hørt om flere som har mistet bloggen sin på en eller annen måte. Det er utrolig synd å miste en blogg man har gitt så mye arbeid i...

 

Har du noen gang tenkt på å ta back up av bloggen din? Det er ganske så lurt, for man vet aldri om noen over natten stenger bloggen eller sletter alt innholde i den. Det finnes så utrolig mange slue/smarte folk der ute med avanserte programmer som hacker seg inn enten på serveren din eller nettstedet ditt. Det er masse du kan gjøre for å sikre bloggen din, se noen tips her à http://www.gratisbloggkurs.no/4-tips-for-en-sikker-blogg. Det er ikke for å skremme dere søte bloggere der ute, men det er lurt å være obs på at slike ting faktisk kan skje noen av oss, hvem vet jeg ikke, men muligheten ligger der hele tiden. Noen nettsider med forskjellige infoskriv om hacking på dagesit.no og ung.no .

 


 
Ett litt spionaktig bilde av meg med to strikker på armen som gir bildet ett komisk preg, haha.

 

 

-Q: Har du opplevd hacking?

-Q: Hva slags sikkerhetsforetak har du på din blogg?

 

-Marry-

VG dugnad og herlig vær!

Klokka 9 i dag tidlig var jeg på VG huset og klar til arbeid. Jepp, jeg sto opp grytidlig (Synes da jeg, haha). I dag var det frivillig dugnad med cheerleader laget, der vi skulle drive med vareopptelling inne på Rimi. Vi var jo ganske mange og koselig var det, samtidig som vi ble ferdig før tia noe som gjorde at vi raskere kom ut i det fine været! Sola har skint så fint og det har vært oppi 33 grader! Utrolig digg!

Jeg øver ennå på hoppene mine, og piken ser slik ut nå...Tja..Kansje ikke så bra men jobber med saken, hehe.


Jeg krysser fingrene for at min lillesøster også begynner med denne kule sporten jeg netopp har begynt med, så flink som hun er! Skyggene kan trikse og fikse litt, men kult ble det!

-Q: Drevet med vareopptelling før? Hva synes du om jobben?

-Marry-


Sunn og kjempegod kake!

 Foto: Erik Hannemann
I dag fikk min lillesøster og jeg utrolig lyst til å bake, bare sånn rett ut av det blå. Men ettersom at jeg ikke vil være så usunn så ble litt søking på nettet etter en litt sunnere versjon av en kake. Det var mange alternativer, men vi falt for denne nøttekaken fra www.dinmat.no .
 
Uansett kake eller bakverk, her er noen tips:
 
- Bytt ut sukkeret med fruktose eller sukkerin, dette er mye bedre alternativer til sukker. LES HVORFOR  her og her!
- Bytt ut vanlig hvetemel med ett grover alternativ som rug eller spelt osv...
- Om du velger sukker alikvel, det skader ikke å ta litt mindre.
- Velg alltid mørk sjokolade over 70 % fremfor melkesjokolade.
 
Ingridienser:
 
5  egg
200 g  sukker
250 g  hasselnøtt-kjerner
250 g  mandler
1 ts  bakepulver
100 g  mørk sjokolade
 
 
 Framgangsmåte:

Pisk egg og sukker til eggedosis, jo lengre du pisker eggedosisen jo luftigere blir kaken.

Mal hasselnøtter og mandler i kjøkkenmaskinen.

Vend de malte nøttene og bakepulveret inn i eggedosisen.

Hell røren i en rund form (26 cmi diameter) og stek kaken midt i ovnen på 200 grader i ca. 35 minutter.

Smelt mørk sjokolade i vannbad og smør dette utover kaken mens den ennå er lunken.

Pynt med et par friske jordbær og et par blader sitronmelisser.

Server gjerne med biter av litt frisk frukt som jordbær, kiwi og appelsinfilet.

 

 

-Q: Laget denne kaken før?

 

-Marry-

 

Hellcats

En ny og poppulær tenåringserie er kommet på TV. Hellcats er en amerikansk cheerleading komedie-drama tv-serie som er vist på the CW i USA, desverre finnes ikke serien på norsk tv, men det er fullt mulig å finne den på nettet. Om du liker filmene "Bring it on", cheerleading, drama og slappe av foran TVen en gang i blant så er dette virkelig noe å anbefalle!  Her finner du epidisodene --> http://www.fastpasstv.eu/tv/hellcats/ 

I dag morges så jeg ett par epidisoder, og her er den aller første epidisoden om du vil ta en titt! =)

 

-Q: Hva synes du om serien?

-Marry-

Aktivitet + riktig kosthold = lykke!

Fremføring i dag foran lærer og "eksaminator" ble som den ble, heldigvis var dette bare prøve muntlig. Desverre må jeg si at jeg ble litt skuffet, men livet går ikke under fordet...Men til andre saker... Mitt mål er å trene litt annenhver dag minst fremmover, og jeg håper jeg klarer å gjennomføre det. Etter en liten tur på skolen i dag tidlig tok jeg en rolig joggetur, noe som er veldig deilig når man tenker på hvor mye man får igjen for det. Helsa er egentlig det viktigste og det mest dyrebare hvert ett menneske har, uten den duger man ikke som menneske... Aktivitet + riktig kosthold = lykke!

-Q: Hvor mange ganger i uka trener du?

-Marry-

 

Naturfag, naturfag, naturfag, cheerleading, naturfag, N-A-T-U-R-F-A-G....

Som du sikkert har skjønt vil dette innlegget handle om naturfag, hehe. Grunnen er at jeg I går tidlig kom opp i naturfag på prøve muntlig. Heldigvis var det ingen som kom opp i tysk, noe jeg er svært takknemlig for. Etter tre år med tysk på skolen er det fortsatt svært krevende å snakke med de rette ordene, spessielt under en uforberedt samtale som forekommer på en eksamen/prøve muntlig, huff. Dermed er jeg jo ganske fornøyd med å komme opp i naturfag. Vi var syv stk med forskjellige temaer, der vi skulle trekke en konvolutt hver. Utrolig nok valgte jeg meg en konvolutt som skilte seg ut på en merkelig måte og der...Det var det beste temaet jeg kunne få, helse og livsstil! T

Så i går var dagen min slikt:  skolen, naturfag, naturfag, naturfag og naturfag, hjem, naturfag, naturfag, natuuuuuurfaaaag, cheerleading, N-A-T-U-R-F-A-G, naturfag og soveeee ♥ Alltid lurt å huske på dette :

 

Tross mye arbeid i går og enda mer i dag så går det fremmover og ikke noen negative tanker. I morgen skal jeg fremføre ved 10 tiden og deretter fri fra alt som heter skolearbeid! I dag blir nok dagen preget av mye natturfag, men heldigvis får alle en veiledningtime med lærer en gang i dag. Nå er det ikke lenge til jeg skal dra på skolen pga dette. Jeg må nok være på skolen om ca en halvtime, så da får jeg tid til å jobbe litt til. Blir deiig å få det overstått i morgen! Treningen i går gikk supert, tross at jeg ble veldig sliten den siste tiden så måtte bytte fra hovedbase til front under stuntingen til slutt. Søte Thea på laget hadde også bursdag og da fikk hun prøvd seg på en bursdags A-frame, noe som gikk super fint!-Marry-

Cheerleader Worlds Championship

I går trente vi igjen og vi fikk gått gjennom litt koregrafi til summer open som er den 11. juni 2011 i Oppsal Arena, her i Oslo. Det blir utrolig morro å være med på dette, noe som blir min første konkurranse innen cheerleading. Om du vil vite mer om Summer open er det bare å klikke deg inn på --> http://www.summeropen.no/index.html

Nå sitter jeg å ser på Worlds championship 2011 på nettet og er virkelig noe en burde få med seg om en er cheerinteressert! Ta gjerne en titt du også --> http://cheerunion.org/Home.aspx eller gå rett til videoklippene --> http://videos.varsity.com//competitions/ICU/2011%20team%20usa%20cheer.aspx?iframe=true. Søk gjerne på Norge i søkefeltet. Norge kom på andre plass, noe som er utrolig bra!

Trailer for 2011 Cheerleading Worlds.

 

-Q: Har du fulgt med på worlds?

 

-Marry-

 

Arbeidernes dag-shoot-tøye-skrive

I dag er det 1.Mai også kalt arbeidernes dag. Men hva er egentlig dette?

Første mai er en gammel merkedag for alle verdens arbeidere. Arbeidere samler seg og demonsterer og setter fokus på viktige saker. I Norge går mange i tog med plakater og paroler og det holdes appeller og taler rundt på plasser og torg. Mest kjent som arbeidertorg er Youngstorget midt i Oslo. 1. mai er en offentlig høytidsdag i Norge, og har vært det siden 1947.(skrevet av fra http://www.aktivioslo.no/1mai.php)

Dermed flagger vi i dag!

Nå sitter jeg på rommet å tøyer, litt styrke og prøver å skrive litt i norsken til en sammenlikningsoppgave vi sannsynligvis har i morgen. Den siste tiden har alle lærnene plutselig finnet ut at de trengte flere vurdering på oss og dermed har vi en haug med arbeid forran oss. Timene suser forbi, og vi rekker ikke å forstå ett tema før vi går over på neste. Noe som er litt stressende, men da blir det bare mer jobbing hjemme...DESVERRE! -.-


BTW ny shorts som jeg fikk i posten i går, YaY! =)


-Marry-To søte små og musegjest

Etter en koselig og skremmende tur i byen i går, en museoppvisning og besøk hos Gina skulle jeg sitte barnevakt for to søte gutter. Det ble selvfølgelig litt barnetv på oss tre og samtidig tok Gina en liten tur innom, hvem vil vel ikke få med seg barnetv med barn ved siden av seg i samme slengen? Men som meg er venninna mi en barneglad person så hun hjalp meg med å få barna i seng etter stund i samme slengen. Noe som var veldig koselig.
Både lillebror og  storebror er utrolig søte, spessielt når storebror tar å tuller og tøyser med minsten eller klemmer ham til alle tider. Her er det like før sengetid og stakkars lillebror er utrolig trøtt etter en lang dag.

 

EXSTRA:

 

Hjemme har vi to søte kaniner som holder til i lekehuset i hagen. Disse to hadde tydligvis fått besøk av en inntrenger i går kveld, men det så ikke ut til at de ble plaget av den grunn heller motsatt..

video:mobiiiapril2011 065

Haha, litt søtt da!

 

-Marry-

koselig bytur men så skjedde det skumle!

Lørdagen begynte med en bytur til oslo city og Karl johan sammen med Gina i et toppers vær. Etter noen timer stoppet vi å hørte på Ramona og hennes far som sang ett par låter i gaten. De er kjempekoslig å høre på dem opptre. Ramona har en far som er gatemusikant. Hun bruker å opptre sammen med han, men selv drømmer hun om å få en egen musikkarriere. For en liten stund siden var hun med på Megafon ett program på NRK Super som jeg tilfeldigvis så på sammen med lillesøstra mi. Dette er også ute på nett TV, ta gjerne en titt --> http://nrksuper.no/super/tv/vis/?vid=710471&pro=662

Tok noen videoklipp med mobilen og dermed ikke av beste kvalitet.

video:mobiiiapril2011 064

video:mobiiiapril2011 063

 

Like etter å ha stemplet billetten nede på t-banen fikk vi en skremmende overraskelse. Alle bilettgjennomganger låste seg plutselig og deretter brøt ut en alarm som en høy pipelyd som kan sammenliknes med en brannalarm som også sa vi måtte forlate bygningen umiddelbart. Dette gjorde oss litt nervøse, og dermed snudde vi akkuratt i tide til å se at den ene rulletrappa stoppet. Ok, det var skummelt, så vi gikk rask mot de to rulletrappene som ennå gikk oppover mot utgangen. Plutselig skjedde det. Enda en alarm brøt ut og som denne gangen kunne beskrives som en flyalarm/bombealarm som braket løs akkuratt som om bygningen ble sprengt. Dette var noe som ga oss ett intrykk av å være midt i en actioen film og samtidig under andre verdenskrig like før en bombe intreffer og utsletter hele området. Dermed tok det ikke lang tid før vi spurtet opp trappa for harde livet vettskremte begge to med to høye alarmer som ulte bak oss. Da vi var utenfor tok det ikke lang tid før vi bestemte oss for å ta bussen hjem igjen. Jeg fant ikke noe info på nette om hva som egentlig hendte på stortinget t-bane stasjon i går ettermiddagen, noen som vet noe?

-Marry-

Design av:


  • INGVILD AASHEIM