hitsapril 2011

Photoshoot med top model fotograf

Det ble visst en bloggfri dag i går, men får ta det igjen i dag da. Det som skjedde i går var først og frems at jeg dro sammen med Kristin, Simon og Vilde til Røde Kors senteret på Grønland i Oslo etter en hel skoledag med matte tentamen.

Vi ble møtt av en blid Marcel Robert Leliënhof, en koslig sminkør, og to-tre andre hyggelig folk i bakgården der vi tok bilder. Skal si det var varmt, for det var riktig sommervær og sola skinte for fullt! Desverre fikk vi ikke tatt så mange bilder ved siden av, men bildene top modell fotografen Marcel tok ble det nok mange av. Jeg vet ikke om vi får se bildene, i såfall kommer de ut senere som flyers, på nettsiden deres (hvite busser siden/ røde kors/ annet eller noe helt annet. Hadde vært gøy å se så om jeg finner dem så skal jeg nok legge de ut så dere lesere også kan få en liten titt om dere er interessert?

 


Her har vi simon som modell og Marcel Robert Leliënhof.


Her sitter Vilde og jeg å venter på vår tur eller jeg venter på min tur, siden Kristin og Vilde tok bilde sammen først. Ikke helt normal på dette bildet, men bedre enn ingen bilde i hvertfall.

 

Etter foto oppdraget våres trasket vi litt rundt i karl johans gate før turen gikk hjem igjen. Og like fort som jeg kom inn i huset, endte jeg opp ute med Gina og Melissa. Kjempekos! <3

-Marry-

Sweet dreams!
"Tears in heaven" by Declan Galbraith

 

Prøven får gå som den går...Nå skal jeg koble av med en god bok og positive tanker om neste dag. Jeg skal stå opp tidlig, dusje, lage smoothie til frokost og når jeg sitter på skolen med tentamenen skal jeg tenke på hvor spennende det blir på photoshooten med jentene av den kjente fotografen Marcel Robert Leliënhof !

Take care, sweet dream to everyone!<3

-Marry-

 

Shoot med top modell fotograf

I dag blir det ett kort innlegg pga matte tentamen i morgen. I dag skjer det nok veldig lite om vi ser bort i fra en liten tur innom sportsbutikken for å få tak i sportsteip til treningen. Det skal gi ekstra strøtte til håndleddene når vi stunter.I morgen er det somsagt tentamen, men etter skoletid skal jeg og noen andre på en hvite busser kampanje/reklame der fotografen fra Top Model Marcel Robert Leliënhof skal ta bilder. Ellers aner jeg ikke hva vi skal gjøre så det blir spennende!

 

-Q: Har du vært med på kampanjer/reklamer før?

-Marry-

 

Hold motet oppe den siste tiden!

Første skoledag igjen etter ferien, og nå er det ca en måned igjen til sommerferien! Men før det er det masse arbeid på skolen. De fleste er vel utslitte nå, men uansett hvordan karakterene blir i denne stressende perioden, så er det en trøst at vi alle kommer inn på en skole uansett snitt og har plikt til den samme undervisningen. Når jeg først er i gang med utrolig spennende skolepreik så kan jeg nevne at jeg har masse å gjøre til i morgen. Vi har en prøve i samfunnsfag (bare tre kapitler, yey), Må være ferdig med perspektivtegningen (bare halvparten som gjenstår), må skrive en liten tekst om en person i klassen til årboka (det er jo litt kos da) og være klar med en engelsk boksamtale. Masse å gjøre og liten tid, men å stresse gjør alt værre.. En hel dag med bare skole er ikke bra for verken kropp eller sjel, og dermed ble det trening igjen i dag på meg.

.  

Etter en lang ferie har jeg vært litt småtrøtt hele dagen, da det er lett å bli litt små "hyper"  når det var på tide med trening igjen. Det er alltid gøy å dra på trening uansett, der vi blir møtt med nye utfordringer og morsomme øvelser hele tiden. Denne gangen var det som vanlig litt turning og styrke, men vi viste også frem hoppene herkie, toe-tuch og pike+flikk flakk som vi trener masse på. Det var første gangen jeg prøvde meg på herkie, så det var nok ikke helt perfekt for å si det sånn, men mye øvelse trengs i alle hopp så får nok jobbe masse frem til Sommer open. Vi stuntet en del også, og jeg jobbet mest som base og litt front, og det blir bare mer artig for hver gang selv om jeg merker det godt i håndleddene at jeg ikke er vandt med slikt arbeid. Noe jeg også prøver å gjøre når jeg har tid er å strekke, tøye og bøye. Da følger jeg en video jeg har funnet på youtube som jeg synes er veldig bra. Hva synes du?


Nå gleder jeg meg til å få unnagjort det viktigste skolearbeidet og ta kvelden. Sov godt alle sammen, ny dag i morgen med nye muligheter!

 

-Marry-

Glad i deg, beste-jenta-mi!

I dag har jeg vært sammen med verdens beste venninne, nemlig Gina! <3 Det var ikke så varm i dag som dagene før, men det er fortsatt deilig med en tur ut . Det er alltid kjempekos å være med beste jenta mi, du er like crazy som meg og har alltid ett smil på lur. En søtere person vet jeg ikke om. Glad i deg søtah miii! <3-Marry-

Måndens blogger!

Jeg har begynnt med måndens blogger/blogg, der jeg hver måned velger ut en blogger som jeg synes fortjener denne tittelen. Denne måndenen er det http://maddeee.blogg.no/ som skal bli hedret.Jenta bak bloggen heter Madelein og er ei 15 år gammel jente fra Aurskog-Høland i Norge.

 

Madelein er ei jente som gir inspirasjon, glede, kunnskaper og ei så herlig jente må du lete lenge etter. Den dagen jeg kom over bloggen hennes var det ikke bare å skrolle gjennom, jeg ble rett og slett sittende å lese gjennom hvert innlegg. Hun skriver veldig godt, og har en fin og gjevn variasjon i innleggene sine som gjør at det alltid er noe å se frem til når du skriver inn bloggadressen og klikker "enter".  Det overrasker meg at hun ikke er på topplisten, det er nok der hun hører hjemme. Lykke til videre med bloggen din Madelein, du er super! ;)

Har du ikke vært innom den søte bloggen hennes enda? Da anbefalles du en titt --> http://maddeee.blogg.no/ 

-Marry-


 

Innkjøp-Bloms

 

Litt innkjøp i Sverige ble det nok:


Blandt annet en veske fra Bloms til 99 kr

En kjole fra Bloms til 175 krOg en olabukse fra Bloms til 199 kr


 

-Q: Gjort noen innkjøp i ferien?


-Marry-

 

Vårbilder; sommerens begynnelse!

I sverige var det allerede grønne sletter og sol. Jeg visste ikke om jeg skulle kalle det sommer eller vår, men deilig var det i hvertfall! Her er noen bilder jeg tok, hva synes du?
-Q: Hvilket var finest?

-Marry-

Bring it on !

Har du hørt om filmserien "Bring it on?" Det er fem typiske high school filmer, som først og fremst er basert på tenåringslivet som cheerleader. De er i sjangeren komedie, men det dukker opp litt kjærlighet også. Jeg har sett 3 av filmene og de ble plassert raskt på yndlingslista mi.

Nå skal det også gå en Bring it on musical, som skal reise rundt på turne i USA fremover og ut i 2012. Det er noe jeg virkelig ønsker å få med meg! Men å dra helt til USA for en musical er ikke sikkert jeg får lov til, men hvem vet, kansje jeg sitter å ser på musikalen i Los Angeles/Houston/St. Louis/Charlotte eller Durham neste år?

 

Er du interissert i å finne ut mer så klikk deg inn på: http://www.bringitonmusical.com/ 

Jeg kom over bloggen til Ida fra ski (http://wordsoflife.blogg.no/ ) dag morres da jeg skrudde på pcen etter å ha lest i Blue Moon (den engelske boken jeg må være ferdig med til skolen starter igjen ) ute i hagen i det fine påskeværet. Der skrev hun om ett nettsted man kunne se TV-serier på nettet, og lenger ned i gjesteboken skrev Karianne (http://carrieyap.blogg.no/) en kommentar med en link til FastPassTV der man kan se filmer gratis. Jeg tok å tittet nærmere på dette da jeg fikk tilgang til en ny film av bring it on som jeg ikke har sett før, for en flaks!

Vil du ta en titt på Bring it on? Se gjerne du også, nå sitter jeg å koser meg med film mens solen skinner ute. Huff, hehe.

-Q: Hva synes du om filmen?

-Q: Kunne du tenke deg å se musikalen?

 

-Marry-

 

borte bra, men hjemme best! Cheerjump!

Endelig er jeg hjemme igjen--> borte bra, men hjemme best! Jeg er så takknemlig for at vi får fri både mandag og tirsdag neste uke, eller lettere sakt i morgen og dagen etter. Jeg kan nesten ikke huske hva jeg har gjort de siste dagene, for ingen spesielle ting har hendt der nede i Sverige, ved våres fredlige og rolige sted ute på landet. Noe fornuftig har jeg heldigvis fått gjort som å jogge en liten tur, lest litt engelsk, syklet og trent litt på hopp innen cheerleading på trampolinen.  Det er mange forskjellige typer hopp i cheerleading, og jeg ser frem til den dagen jeg klarer disse perfekt!

 JUMP AROUND!

I cheerleading begynner man somregel med de enkleste hoppene/nybegynnerhoppene som kalles Tuck Jump / Tuck hopp og Spread Eagle / X-hopp.


Tuck Jump / Tuck hopp                           Spread Eagle / X-hopp.

Deretter går man videre til intermediate hopp/middels hopp som Toe Touch / splitthopp, Front Hurdler og Pike.
 
 
 
Toe Touch / splitthopp                                                         Front HurdlerPike
 
 
Mye mer om dette på http://cheerleading.blogg.no/1251452287_hopp_i_cheerleading.html , en utrolig god blogg du burde lese om du er cheerleading interissert. ;)
 
 
-Q: Klarer du noen av disse hoppene?
-Q: Hvordan har ferien din vært? 
 
 
-Marry-

Ut til svenskelandet

 

 Nå sitter jeg snart i bilen på vei til sverige, da vi skal være i sommerhuset vårt resten av påsken. Det blir nok ikke hele familien for ja...Broren min er 18 år og da blir han hjemme selvfølgelig og holder dyra med selskap, hehe.  Været er helt toppers her hjemme, og håper det er like så i sverige! Kos dere alle sammen masse i påsken, så snakkes vi i slutten av uka.


litt Shopping

I går fikk jeg gjort noen innkjøp etter at jeg kom hjem fra Valdres.


Lindex-299 kr

Lindex-249 kr

 

OUTFIT:

Bukse fra Lindex, skjorte fra kapphal.

KeSera Feat. Janni Santillan - "Dager Som Det Her" 

 

-Marry-

 

Niterains cheer fans

Sist lørdag dro mange av OCT Galaxy Platinum jentene til Peppes, der vi koste oss og fikk utdelt fan T-skjorter av Niterains.  

Martine og meg <3
Gjennomgang av vårt lille show utenfor Peppes, før turen gikk videre til Rockefeller.

Vi møtte bandet personlig utenfor rockefeller der de ble møtt av glade cheerleadere som rask satte i gang med ett lite show de ikke hadde sett før. Vi kom ikke inn på selve semifinalen, men vi fikk stemme og senere vite at de hadde vunnet! Vi har også fått høre at det sansynligvis ikke var siste gangen vi fikk høre fra dem. Utrolig koselig kveld!

Let`s Go Niterains! circus, show and rock and roll! Let`s Go Niterains. Morty, Dafs, Jess and Baz. Let`s Go Niterains!

-Marry-

Valdres photoshoot!

Dette er noen bilder fra turen til Hedalen i Valdres. Bildene er copy right, selvom det ikke står noe på bildene. Det ble ikke noe tid til å redigere alle bildene, og dermed er dette bilder rett fra speilrefleks kameraet mitt.

De to dagene i Valdres var rett og slett idylsk, koselig og avslappende. God start på påskeferien!


Det ble noen våte støvler da min lillesøster og "fetter" lekte i bekken. 


En god bok er ett pluss! Dette er bok nr to i serien, virkelig å anbefalle til alle!
Jeg kjenner nok ikke kameraet mitt ut og inn enda, fikk ikke til å finne et fokus med kameraet da mørket steg innpå og himmelen lyste i fine blånyanser! Veldig vakkert, synd jeg ikke fikk det på bilde...

-Q: Hvordan startet du påskeferien din?

-Marry-

Niterain snart, nå Valdres!

God morgen alle sammen!

 

I dag tar jeg turen til Hedalen, og drar om ca en time. Hedalen er ett koselig sted i Valdres der min Mamma vokste opp. Planen er å være der i to dager, og dermed blir det også ingen blogging på to dager. Når jeg kommer hjem skal dere få se mange bilder fra våres impulsive show for Niterain og høre om hvordan det gikk. For å si det kort, så møtte vi dem personlig!

 


Hehe, disse gåsene står i hagen våres. Søte er de, men dere skjønner nok...Den er ikke min, hehe.

 

-Q: Hva skal dere i ferien?

-Marry-

 

Ikke lenge til nå, til min første opptreden! KONSERT!

Det var utrolig deilig å sitte ute på morgningen med en kopp grønn te og apelsin når solen skinnte og det var varmt nok til å gå i singlet. En så rolig og avslappet start på dagen er det lenge siden jeg har opplevd. Etter en lang dag på Maxbo og Megaflis med mamma og pappa, der vi så etter baderomsmøbler siden vi skal pusse opp, gikk turen til XXL. Endelig skulle jeg finne meg ett par nye sko!

I kveld er kvelden! Vi skal på Peppes med cheerleading laget, og deretter på konsert på rockefeller --> http://www.rockefeller.no/jd160411.html

Der vi skal opptre og jeg for aller første gang, gleder meg sykt! Nå skal jeg ut en tur med Gina og kjøpe is, digg! <3
-Marry-

Ikke min sterke side...

Et hefte på 33 sider ligger foran meg...That`s it! Skulle jeg ønske. Jeg må nok lese gjennom hvert minste lille ord og oversette mange av dem. Jeg skulle ønske jeg kunne få reise til USA, England eller ett annet engelsk språkelig land å bodd der i ett år eller i det minste en to ukers ferie. Da kunne jeg fått trent engelsken min og klatret noen karakterer opp! Ferie er noe jeg absolutt føler for nå, midt i skolestresset. Og påskeferien ligger jo rett rundt hjørnet, men jeg slipper nok ikke unna så lett. Eksamen, enda flere tentamener, haugevis med vanlige prøver ligger å venter på meg fra dag 1 etter ferien. Kort sakt: Det blir skolearbeid flere dager i løpet av ferien, YAY! Men selvfølgelig... avkobling fra skolestresset er viktig, så litt gøy og kos må man ta seg tid til når man først har fri!

 

Da var det dette heftet da som jeg må få unnagjort så fort som mulig. Har engelsktentamen i morgen, og tiden flyr som vanlig. Disse tykke forberedelses heftene er jo i seg selv ganske smarte å få, men jeg kunne nok klart meg fint uten, da jeg kansje kunnet fått gjort noe litt koseligere i steden, men men. Det skal jo ikke være lett, skal det ikke?

 

 

 En klassisk melodi jeg elsker å lytte til når jeg skal konsentrere meg med skolearbeid...


-Q: Hvordan blir din ferie tror du?

-Marry-

 

Laney Madsen

 

WOW, denne jenta er bare rett og slett super som flyer! Hun er bare 9 år.

 

-Marry-

Sko...?

Endelig onsdag og det er på tide med trening igjen. Snart sitter jeg på bussen til Bryn der hvor vi trener på onsdager. Ellers er det på songsvann da det tar nesten 3 kvarter for meg å komme fram, men men. Jeg var jo så flink å glemme igjen basket skoene mine på sist trening på NIH, får bare håpe jeg finner de igjen neste mandag! Ja, jeg trener i basket sko. Har nylig sluttet med basketball som jeg har drevet med i 2 år sånn ca og over til cheerleadning. Har ikke fått kjøpt meg ordentlige cheersko, men nå når jeg ikke har noen sko i det hele tatt til treningen blir det trening i sokkelessen i dag, haha.

 

Vet vi skal øve på et lite show i dag...Forteller mer senere. ;)

 
-Marry-

Proud to be on this team!

Galaxy Platinumer senior coed laget i klubben. Laget ble dannet i november 2008 og deltok i sitt første NM i mars 2009. Det er ikke noe å tvile på når jeg sier at dette laget har et fantastisk miljø, supre trenere og hardtarbeidene utøvere! Hver trening er noe å glede seg til og jeg er rett og slett stolt over å få være med i Platinium! Snart skal jeg også være med på show, det er ikke lenge til summer open nå som er  lørdag den 11. juni 2011. Mål fremmover: Gi alt på treninger og trene litt styrke hver dag!

26326_392468170766_528405766_5514039_396957_n26326_392496990766_528405766_5514207_7469371_n

 

Besøk gjerne klubben på: http://octgalaxy.no/

-Marry-

small shopping og bedre tider i vente!

Siden det var så fint vær i går, ble konsekvensene litt regn og en overskyet himmel i dag. Jaja. Men det positivet er at det er meldt finere og  varmere tider fra i morgen av og utover her i Oslo. Noe jeg virkelig ser fram til, gjør ikke dere? Siden vi sluttet tidlig på skolen i dag og ingen trening i dag, tok jeg turen til XXL og fikk tak i en ny shorts og to parr sokker til treningsbruk.

 

 
Kari Traa ankelsokker fra XXL til 79 og Nike trenings shorts fra XXL til 289 kr.

 

Jeg synes det er litt dyrt for sportsklær i butikkene, der det av og til er umulig å finne en god løpebukse for under 1000 kr desverre. Jeg tok en titt på noen nettsider før jeg fant en av få eller kansje den eneste norske nettbutikken for cheerleadere. Det beste er å bestille fra USA der de har alt du kan drømme om, men denne butikken har mer enn nok. Synes prisene var bedre her, rett og slett mye billigere enn å kjøpe alt i store sportskjeder.  Ta en tur innom du også --> http://drillbutikken.vpweb.no/default.html.

 

Hotpants truser kr 139 og Soffe shorts med hvit cheerleader trykk framme kr 145.
 
 
 
 -Q: Hva synes du om prisene i sportbutikker?
-Q: Vet du om noen gode cheer butikker?

 

-Marry-

Herlig sol og toppers med cheerleadning!

I dag har dagen kommet som vi lenge har ventet på! Det er april og endelig kom sommer været for fullt! For første gang i år kunne vi gå ute i lette klær.  Men jeg kunne heller ikke la været å legge meg ute i hagen å nyte solen da jeg kom hjem etter en lang dag på skolen!

 Det var ikke bare solen og det fine været som gjorde denne dagen til en av de beste på lenge, det var på tide med trening igjen også! Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg byttet over til cheerleadning fra 2 år med basket trening + litt dans ved siden av. Treningen gikk fort og det var like gøy som de siste gangene eller...nesten enda morsomere denne gangen faktisk. Dette var den fjerde treningen med trening med OCT Galaxy Platinium, og tilsammen har jeg trent cheerleadning fem ganger, JUBILEUM! Neida, hehe.

 

Oppsummering:

1. treningen var lørdagen 2/4-2011 (GALAXY)

2. trening var mandag 4/4-2011 (GALAXY)

3. trening var tirsdag 5/4-2011 (VIQUEENS RUSH) Om jeg skulle begynne med cheerleadning, var avtalen å teste ut en trening i hver klubb. Utrolig kos på Viqueens, men hadde nok bestemt meg for Galaxy.

4. trening var onsdag 6/4-2011

 

Vi trener altså to ganger i uken, på mandager og onsdager. Da jeg også jogger  litt ved siden av av og til. Det er ganske så merkelig at jeg orker, lurer på hvor den motivasjonen kommer fra, hehe. =)

 

 -Q: Hva trener du på fritiden?

-Marry-


Åpentrening, bli cheerleader?

Trykk på linken for å lese artikkelen om cheerleadning og OCT Galaxy! --> http://dittoslo.no/forbruker/livsstil/cheerleading-blir-stadig-storre-i-norge-1.6133608

Åpen trening på idretshøyskolen i Oslo med OCT Galaxy Platinium var spennende. Tiden bare fløy av sted og plutselig satt vi i bilen på vei hjem. Det var nok min venninne Julie, som jeg ble kjent med da hun begynte på basket laget jeg gikk på som fikk meg til å prøve meg. En liten hemmelig drøm har jeg hatt i noen år nå om å prøve cheerleadning, men jeg var nok ikke tøff nok til å begynne. Jeg trodde man måtte kunne mye turn og at det var alt for sent å begynne nå i en ungdommelig alder uten turnerfaringer i det hele tatt. Der tok jeg nok feil! Om ikke Julie hadde begynte på cheerleadningen etter å ha sluttet på basketen for ett år siden, hadde nok ikke jeg sett muligheten.

 

Treningen besto av styrkeoppvarmning, turnøvelser og deretter stunt. Siden det var åpen trening med flere nybegynnere var alt på et lettere nivå slik at vi kunne henge med. Jeg prøvde meg som base, men det var mye å lære seg. Noe som gjør at jeg kan sette meg ett mål til treningene fremover. For jeg ble nok overbevist nok til å begynne. Dette var både nytt og spennende, morro og sosial og koselig og lærerikt! Noe jeg satt mest pris på av alt, var det gode miljøet og velkommsten jeg fikk da jeg møtte opp. Jeg kommer nok tilbake allerede på mandag! <3

Cheerleadning er for alle! Har du også lyst til å begynne, så ta kontakt med ditt nærmeste cheerleadning lag for mer informasjon. Gå også inn på: http://cheerleading.blogg.no/ en knall god blogg for alle cheerintereserte gutter og jenter!

Ikke glem å meld deg på bloggvurderingen--> http://marryluwdance.blogg.no/1301580534_vurdere_din_blogg_.html

-Marry-

 

Nå cheer det!

Nå er det ikke lenge til jeg skal gjøre noe jeg lenge har hatt lyst til. Nemlig prøve ut cheerleadning! Det er åpen trening på http://octgalaxy.no/ oct galaxy og både erfarne og nybegynnere senioere (15+ år) er velkommen for å prøve. Ta turen til NIH i Oslo denne lørdagen 2/4 kl 12-13.30!


Min nye t-skjorte "Im here 2 dance" fra H&M 149 kr!

-Q: Har du prøvd cheerleadning?

-Marry-

Vi begynner her!

Jeg har opprettet en ny blogg, som blandt annet handler om mitt liv som cheerleader og selvfølgelig en ungdomsjentes hverdag. Jeg har netopp begynt på OCT Galaxy i Oslo og for at dere skal kunne følge med fra starten av poster jeg noen få innlegg fra min gamle blogg www.marryluwdance.blogg.no .

-Marry-


Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av:


  • INGVILD AASHEIM