hitsProud to Be Galaxy

Endelig helg! Føler det skjer så mye hver dag at den lille fritiden jeg ender opp med å ha bruker jeg på å sove.. Men føler jeg trenger det nå som jeg har skikkelig hostesjuken og ganske tung i hodet for tiden. Håper det går over snart for er slitsomt å få hosteanfall midt under treningen. I går var jeg på ukas turntrening med laget, og synes helt ærlig dette er noe av det morsomte. For jeg har så lyst til å bli trygg i å kaste meg rundt i flikk! Måtte også ta en av turntrenerne i hånde på sesongen mål.. Araber Flikk Salto... Haha, altså.. Jeg skal prøve hvertfall, men psyken min er ikke en av de sterkeste når det kommer til turn dessverre. Så får bare krysse fingrene og jobbe på så godt jeg kan. Er hvertfall utrolig kos å trene med Eclipse gjengen, de holder motivasjonen min på topp hvertfall!

 

Også er det ikke en hemmelighet at jeg elsker å være base i cheerleading. Jeg har såklart prøvd å fly, men å gi kontrollen bort til de under meg er ikke noe jeg trives med. Jeg høres helt kontroll freak ut, men liker absolutt ikke høyder hvor jeg lett kan falle ned.. Litt høydeskrekk ja.. 

Allikevel ble jeg overtalt til å prøve partner stunt. Noe jeg aldri trodde noen skulle få meg med på, var nok nysgjerrigheten min som vippet over tilslutt tror jeg. Partner stunt er forrest der hvor en person løfter alene en annen person opp i luften. Dvs jeg tvang med noen sterke karer til å stå rundt oss i tilfelle jeg skulle face plante, for det scenarioet så jeg ganske tydelig foran meg. MEN VI STO STØDIGE, eneste som ødela var skrekken som gjorde flyer jobben min litt vanskelig, tenkte altfor mye på å falle ned hahahaha! Så om jeg ble stolt av megselv for å ha pushet meg til dette skal jeg love dere at jeg ble, hahha! Respect for Flyers! 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM