hitsFriday chilldayFredagen har gått til kos typ hele dagen. Vi begynte med en trivelig frokost ute på verandaen i den lille søte grønne hytta vår, mor, lillesøster og meg. Flott vær og camping stemning delux rundt oss. Deretter dro vi raskt ned til bassenget, og jeg tror søss og jeg var like ivrige som de små barna med balllek og dykkemasker, haha! Er sånn det skal være synes jeg! (:Sola har skint veldig av og på idag, men når den tittet frem var det perfekt værforhold, så litt soling måtte da til. Ikke det at jeg blir noe særlig tæn at all, men er jo chillern å ligge i sola uansett! Når jeg først er så lys i huden har jeg godtatt det, så er faktisk ikke et must å gå rundt solbrun for min del. 

Mot kvelden dro vi alle fire ned til Åsensbruk, stedet der vi hadde huset vårt før i tiden. Vekker mange gode minner, selvom jeg ikke enda ønker å besøke gamlehuset etter at vi måtte selge det. Er egentlig litt vanskelig at det er noen nye eiere der nå, men men. Vi dro uansett til en båthavn like ved, dro frem grillen og lagde oss deilig grillmat.Aner ikke hvordan type pose dette her skulle forestille seg, men la oss kalle det freestyle! (x

Etterpå ble det is, stranden med boffen, siste møte med ei av jentene vi ble kjent med her borte og ikke minst battery fresh (dont you dare try this drink if you not want to be addicted haha)

Wish you all a good night <3

Én kommentar


Erik Ribsskog (Personnummer 25077030568)
-29.07.2017 kl:04:12


Nå ser jeg, at jeg har fått inn, cirka 190.000, på kontoen. Det var artig! Håper ingen tipser NAV om dette, for jeg skal fremdeles fortsette å snylte på skattebetalerne selv om jeg ikke lenger har behov for dette.

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM