hits20.07.2017 What A Nice Day

Liten update fra torsdagen, som vanlig på etterskudd, men hva gjør vel det når målet med bloggen er å rett og slett huske litt fra dagene som har vært. I dag tok jeg med mamma bort til Vika, der vi først varmet opp med litt kaldt å drikke, eller... Nedkjølt oss er vel et bedre ord, for denne dagen var VARMMMM! Deretter tok turen til Han og Henne, Hud og Hår klinikken der det ventet to hyggelige massører klare for å gi oss en parmassasje. Her var jeg forresten også sammen med typen min i januar for første gang, og kan ikke si jeg ble skuffet hverken idag eller den gang. 

Etter slike massasjetimer må jeg si jeg synes det er deilig å bare tusle rolig rundt med godt selskap når det er så fint vær. Det er så utrolig lett å sovne hvis man drar rett hjem, og det er ikke kult på en så fin dag som denne. Dermed ble det en koselig tusletur gjennom karl johans gate, jeg skulle så absolutt hatt med kvalitetskamera i lomma for hadde vært så mye fint å knipse på! 

Mot kvelden hadde kjæresten min og jeg planlagt å slappe av hjemme hos han, men istedenfor endte vi opp hos en venninne av han med flere andre  folk. #spillkveld #fun
 


 

Én kommentar


Fredrikke Gustavsen
-24.07.2017 kl:19:40


Ååå så fine bilder <3

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM