hitsDear DiaryHei og velkommen tilbake til bloggen min, cheerm.blogg.no. Nå har jeg gått gjennom alle tidligere blogger som har ligget å rustet ute på internett, og samlet alle innlegg i en og samme blogg. Som jeg har fortalt dere tidligere blogger jeg for å ta vare på minner, gamle tanker, bilder og mine redigerte videoer fra hverdagslivet. Selvfølgelig kan man skrive ned minner i en bok hjemme, lagre videoer på pc og youtube osv, men personlig synes jeg det er best å ha alt samlet på ett og samme sted. Det beste med å ha det på internett som her inne på blogg.no er nettopp det at man har tilgang uansett hvor ma befinner seg. 

Mange synes at blogging er for tenåringer, en fjortisgreie sier dem. Men helt ærlig, i en alder av 22 år, vil jeg kunne si at blogging er absolutt hva man gjør det til. Man kan blogge uten å være fjortis, uten å ønske å bli kjendis og absolutt uten å blogge for oppmerksomhet. Jeg gjør dette bare for morro og for å samle minner.. Hadde jeg hatt god hukommelse så kanskje jeg ikke hadde giddet, men når ting er som det er så hvorfor ikke?

Jeg er hvertfall klar for å update om livet mitt, so dear diary, i promise to update you about the lost moments very soon!

2 kommentarer


Mathias Folke Nordby
-16.07.2017 kl:22:04


Ønsker deg en fin uke ! ;)
Marita
-17.07.2017 kl:01:28


Mathias Folke Nordby: Tusen takk for det søte deg :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM