hits20.12.2015 Sick Happiness

Endelig begynner jeg å føle på kroppen at julen er like rundt hjørnet. Er allerede blitt den 20 desember, og bare fire dager til juleaften. Noe som er sykt merkelig, med tanke på at jeg ikke har fått med meg julekalender på tv familien har sett hvert år, eller begynt å kjenne julegleden på andre måter. Har vært så opptatt med jobben, trening og hverdagsplikter at det har gått helt hus forbi.

Men i går fikk jeg hvertfall kjøpt inn juletre fra plantasjen, sammen med far, storebror og lillesøster. Noe som alltid er koselig når flere er med! Og med litt gratis varm og god gløgg, var handleturen helt komplett.

Ellers har jeg vært opptatt med å holde energien oppe for å bake ferdig pepperkakene, handle og pakke inn gaver... Selvom jeg egentlig mye av helgen lå rett ut på sofaen, da jeg fikk en tidlig julegave fra sjebnen med sterk forskjølelse og masse hostesaft.. 

Fredagen var hvertfall helt super! Da var det julebord med cheerleading klubben min, Viqueens. Har ikke hatt det så morro på lenge! :) Ble vors og bytting til finklær hos Ida direkte etter jobb sammen, før vi reise videre til viqueens hallen. God stemning og flotte folk! <3

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM