hits08.12.2015 Five Things I Suck At

- Det første er at jeg suger på å passe på neglene mine. Jeg elsker å lakke negler og føle meg fin på hendene, men med en gang jeg blir stresset eller usikker på meg selv så blir det totalrenovering uten at jeg i det hele tatt får det med meg... Æsj..

- Jeg bryr meg altfor mye om hva andre tenker og føler. Vil hjelpe alle, og gjøre det jeg kan for at alle har det bra. Bekymrer meg for andres vegne for det minste ting, og er altfor omsorgsfull med en god dose medlidenhet. Det sier litt når du har fått kjeft fordi du må bli mer egoistisk HAHAHA x)

- Jeg glemmer ALLTID å lukke skapdører etter meg... Når jeg tar ut et glass av skapet, snur meg for å helle i melk i glasset eller hva jeg enn nå driver med, så har jeg såklart ubevisst en meget god evne til å smelle hodet i skapdøren etterpå.. #smertefullUvane

- Noe annet som jeg siter med er lystene... Lystene til å utforske og prøve ut alt! (Ikke misforstå meg nå da... ) Lære meg alt fra A-Å og det finnes ikke grenser! Altså... Ingen er super woman, men jeg må si jeg har slitt meg ut på å prøve x) Men lysten er der uansett hva jeg gjør, så kommer sikkert til å gå på en smell til snart.. Arg.. #BeinaNedPåJordenTakk!

- Push, push, push... Jeg elsker å pushe meg selv! Gjerne til den lille graden jeg har igjen av utmattelse tar kveletak på meg, og hoftene skriker av smerte. Haha! Altså, jeg tenker ikke over det en gang, jeg er visst altfor optimist til meg selv... Noe som ikke er sunt.. Huff..

Noen som kjenner seg igjen? ... 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM