hits24.10.2015 My favorite sport!

Da var helgen kommet, og jeg er veldig fornøyd. I går hadde jeg endelig en time hos manuell terapeut, etter mye tull i flere år med vanskligheter for å få riktig hjelp. For å forklare kort så har jeg en historie bak meg med masse treningskader, mye uvel, slitasje, hofteleddsdysplasi + en operasjon og slitt med energimangel. Så som du forstår, så føler jeg meg typ meget heldig, haha!

Men nok om det. Etter timen i går var hvertfall over 20 kilo tatt av fra skuldrene mine. Og endelig er jeg trygg på hvordan jeg kan komme meg tilbake til min favoritt sport cheerleading! Hvertfall mest sannsynligvis.

Var utrolig tøft å måtte slutte pga så mye smerter, og jeg har i flere år trodd at jeg aldri kunne begynne igjen. Klarte jo såvidt å gå en periode etterpå... Men NÅ er håpet endelig kommet tilbake! Er så takknemlig for å få så bra veiledning og hjelp til å forstå hvorfor ting er blitt som det er blitt. Så hvis du bor i oslo, har mye smerter/ubehag og trenger veiledning for å komme tilbake i form, så er det bare å skrive til meg. Jeg har hvertfall aldri vært mer fornøyd med en terapeut som denne.

Etter jobben i går dro jeg også direkte ut på cafe med to andre og koste oss i byen resten av kvelden. Tilfeldigvis dukket en gammel kompis opp også, så ble en ganske sosial kveld for en gang skyld. Føler jeg er blitt så lat med det sosiale etter at jeg begynte å jobbe, men nå begynner det å komme seg.

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM