hitsCheerleading European Open

I helgen var det atter en gang tid for "Mini-worlds" for Cheerleadere, nemlig European Open i Paris! For de som ikke vet det enda så er CHEERLEADING WORLDS CHAMPIONSHIP, det største og mest spennede arrangamanget som blir holdt i løpet av året! Det er her de beste av de beste konkurrerer om å bli verdens mestere innad sporten. Om man blir kvalifisert videre fra European Open, er det altså her man kommer, og dette mini mesterskapet som var nå i helgen er åpen for alle klubber som ønsker å konkurrere på et internasjonalt nivå, og er en opplevelse i seg selv!


På denne tiden i fjor var jeg akkuratt kommet hjem fra Frankriket med 4.plassen i kofferten, og skadene mine hadde ikke truffet meg enda heldigvis. Jeg må bare si at fjorårets sesong med laget mitt OCT Galaxy Shine Elite, var noe av det beste jeg har opplevd! Vi begynte som et nytt sammensatt lag på Level 5, til å bli Norgesmestere og dyttet opp i Level 6 (høyeste level) i slutten av sesongen! Helt utrolig hvor rask vi vokste som lag sammen og det var European Open som var våres første konkurranse. Vi hadde det super gøy hele helgen, med en dag i Disneyland og den andre på konkurranse arenaen før vi tok flyet hjem til Norge for å trene enda mer til neste konkurranse. Må innrømme at jeg virkelig savner å trene og ikke minst cheer, for lidenskapen min for Cheerleading er enda like sterkt som det var på denne tiden!

Jeg har vært en nøye stalker på facebook hos Elite Brands som filmet en del og inne på cheerblogg og funnet mange filmsnutter fra helgen jeg koste meg med i går da jeg allerede måtte ligge hele dagen i ro uansett.. Jeg vil gjerne dele en video jeg redigerte med en oppsumering av konkurransen i år for de som synes dette kan være spennede. Håper dere liker den! ^^
7 kommentarer


Kaisa Elise
-04.11.2013 kl:14:35


Cheerleading er så kult !!
helenekristins
-04.11.2013 kl:16:45


Så tøft! Kjempegøy å se på - spesielt når dere er så flinke! :-)
Maye - kommenterer alltid tilbake <3
-04.11.2013 kl:17:43


Det hørtes kjempegøy ut! Gleder meg til jeg får være med på det! :)
kornelia osen
-04.11.2013 kl:18:29


Kjempekult!
ccamm
-04.11.2013 kl:20:47


Utrolig kult! Skulle ønske vi hadde mulighet til å bli med på cheerleading her jeg bor!
Emma
-04.11.2013 kl:22:22


det ser så gøy ut med cheerleading :D

Ps: Takk for kommentaren på bloggen min!
KIA
-05.11.2013 kl:07:50


Cheerleading er kjempe kult! Gøy at du er interessert i det :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM